mandag 6. mai 2019

Klesstativ utendørs

Klesstativ utendørs

Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Enkel å montere med hurtigkobling. Se det store online utvalget av Tørkestativer hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser.


Kjøp Tørkestativer her. Det er tross alt ingen grunn til at tørkestativet skal stå fremme når du ikke bruker det. Så snart de har sørget for at haugen med våte klær har blitt tørre. Jeg husker jeg gikk og tittet på klesstativ , over hagegjerdene, da jeg var yngre.


En litt merkelig gesjeft for ei lita jente som hverken hadde hus eller hage selv. Men jeg syntes de hvite tørkestativene i tre var så vakre. Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort.


Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne bruke våre tjenester og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en bedre tjeneste for deg. Spar tid om morgenen ved å henge klærne lett tilgjengelig på et klesstativ ! Vi har mange praktiske og flotte stativ i forskjellige størrelser og design. Tips: Har du ekstra plass på soverommet? Sett opp en lett romdeler og plasser klesstativ på rekke og rad på baksiden.


Klesstativ utendørs

På den måten kan du enkelt utvide garderobeplassen din. Da er garderobestativ en ideell løsning. Samtidig tar garderobestangen opp lite gulvplass.


Med et klesstativ får du en praktisk og smart måte du kan oppbevare klærne dine på. Monteres i tak eller på vegg. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien. To utbrettbare vinger gir plass til tørking av mer tøy. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri.


Produsert i aluminium. Klassisk klesstativ som passer like godt på altanen som i klesskapet. Utstyrt med hjul, hatte- og skohylle samt en klesstang med plass til ca kleshengere. Klesstativ i metall med detaljer i tre.


Seks kleshengere følger. Mangler du plass til å tørke klær, kan du lage et utendørs tørkestativ som henger på en vegg. Da unngår du også å ødelegge plenen med stolper.


Klesstativ utendørs

Hvor kan man få tak i skikkelige solide tørkestativ som man har utendørs - om det er sånne som snurrer rundt eller er firkantet har ikke så mye å si. Bygg et tørkestativ Følg vår byggebeskrivelse for å lykkes! Garden Trading Sammenleggbart klesstativ i tre Denne hundre år gamle løsningen til tørking og lufting av klær er like populær i dag som den gang. Dette klassiske tørkestativet kan justeres i to høyder, og er den ikke i bruk kan den legges flat for lagring.


Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat. Hele stativet er 57cm bredt og finnes i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg