torsdag 16. mai 2019

Jotun interiørblogg

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter.

Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. På LADYs blogg deler vi vår kompetanse om farger, trender og maling med deg. Les mer om LADY Inspirasjonsblogg her.


I denne filmen lærer du hvordan beise nytt, ubehandlet ELLER gulnet panel inne med LADY PUre Nature interiørbeis. LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Sist, men ikke minst, farger er ikke farger. Maling er ikke maling.


Vi i Jotun jobber daglig med utvikling av produkter og farger. Jotuns farger skal kun blandes i Jotuns produkter. Våre unike fargeresepter er laget spesifikt til hvert av våre malingsprodukter for å oppnå ypperste fargekvalitet.


En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Da gir vi deg Jotuns Fargetrygghet. Veien fra husbygging til et hjem. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Det handler om tankesett og livsstil. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler.


Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger.

Jeg driver en interiørblogg som gir deg tips og inspirasjon til hjemmet samt gode løsninger på hvordan man kan kombinere dyrt design med rimelige DIY-løsninger for å få det til å se eksklusivt, moderne og stilig ut. Linda bor i rekkehus fra 50-tallet og har en interiørblogg som bugner over av glade farger og herlige mønster. Perfekt for deg som vil se noe annet en shabby chic-stilen. Kari Anne Marstein Kari Anne er en stor interiørentusiast og har en blogg med fargerike bilder av retromøbler og fargerike detaljer. Store endringer finner sted på bloggmarkedet i Norge, Blogg.


En blogg om interiør, inspirasjon, DIYs, oppussing og litt til. I anledning Kählers 180-årsjubileum ble jeg invitert med på. Jotun Serene blue er En dempet blågrønn farge. Tonen er blågrå, med klare hint av grønt.


Den vil oppleves som en dempet og rolig farge som er god å omgi seg med. Jeg kan ikke huske sist jeg var så nervøs, som da jeg åpnet lokket på malingsspannet i går. Ville innholdet ligne på fargen jeg egentlig var ute etter - eller. Lene blogger om interiør, tipser om hva du kan lage av diverse med mye mer. Trenger ikke stort mer enn dette.


Det samme når du velger en farge fra Jotun Fargesenter Ute – kun gode og trygge farger. Skal du male inne og velger en av våre farger i Jotun Fargesenter Inne kan du være helt trygg på at den er vakker og passer godt som en veggfarge. Du finner fargesenterene hos de fleste Jotun -forhandlere. Lykke til og riktig god sommer! En tidløs og elegant farge som beveger seg mot grålig blå.


Den lune nyansen gir tv-stuen den rette stemningen, sier stylisten. Ved å bare male én vegg, blir ikke rommet for mørkt og dystert, men bidrar heller med en fin dybde. En verden av interiørdesign, stylingtips og lekre hjem.


Linda Elmin - Hviit - viser en minimalistisk og nordisk stil der tingene betyr noe. Senge himmelen finner dere HER. En lekker ny kjole har også flyttet inn! Og jeg vet med sikkerhet at Lila kommer til å falle helt om i lykke når hun ser den! Elisabeth Heier is a blog about design and style.


Get inspired by daily stories about interior design, features, styling tips, travel and more. Jotun er uten tvil Norges mest populære produsent når det gjelder maling i hjemmet. Her finner du alle blogginnlegg hjem malt i Jotun samlet. Den nya färgkartan presenterar tidsenliga färger som återspeglar trender och tendenser inom modern, urban livsstil.


Färgkartan innehåller tre teman – tre historier om personligheter och tankesätt, berättade med färger. Her er hele farger som speiler tidens trender, og gir oss dype, sterke, farger som er levende, naturnære og harmoniske. Fargene er oppdelt i tre kategorier - City Motions, Silent Serenity og Lush Garden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg