tirsdag 28. mai 2019

Ramme 60x80 sort

Ramme 60x80 sort

Her finner du både klassiske og moderne fotorammer for bilder med mål 60xcm. Med disse flotte rammene piffer du enkelt opp stueveggen. En fin ramme kan gjøre en stor forskjell for innredningen din, samtidig som den vakkert rammer inn bildet ditt. Sjekk våre rammer nedenfor, og finn en ramme som passer hjemme hos deg! Til alle våre rammer har vi også passende passepartouter og fotopapir.


Ramme 60x80 sort

Både våre passepartouter og fotopapir er syrefrie, men bakplatene i fotorammene er. Vil du indramme dit favoritmotiv, og mangler du en ramme , der måler 60xcm? Så er du havnet det rigtige sted. Vi har mange billedrammer i denne størrelse.


Du kan vælge mellem klassisk og moderne, simpel og mere udsmykket. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.


Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Syrefri passepartout i museumskvalitet som gjør at du kan pent ramme inn dine bilder. X7 60Xog 70X100. Eikeramma har en litt tynnere list enn naturtre og den brune treramma.


Charlie Brun - går ut. Sorter etter Bruk stigende rekkefølge. Vis kun netthandelsvarer. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Ramme 60x80 sort

Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. I denne kategorien har vi samlet rammer i størrelsen 40xcm. Disse rammene har størrelsesforholdet 2: og kan anvendes både liggende og stående. Dette gjør at de kan benyttes både til horisontale og vertikale bilder. Dybdemål mod væggen er mm.


Målene på rammens forsideliste er mm. Decoline er en stilren og tidsriktig smal ramme i aluminium som passer både hjemme og på offentlig steder. Materiale: Metall, glass.


Ramme 60x80 sort

Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret.


Passepartout til 60x-fotoramme sort. Billedrammer Danmark. Vil du gerne modtage vores nyhedsbrev, bedes du indgive din e-mailadresse her. Fin ramme , men svært løs innfatning.


Fin ramme til en gunstig pris. Veldig bra at det er brukt glass og ikke plastikk som de fleste er i nå. Rammestørrelse - 60xcm. Men selve rammen er svært løs, da den er laget av myk plastikk. Skulle gjerne sett at denne var laget av tre eller i alle fall hard plastikk.


Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg