fredag 17. mai 2019

Jotun terrassevask

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Trebitt Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate. Maling og beis - terrassebeis og vask.


Terrasserens, terrassebeis, terrassefornyer, terrassevask , impregnering. Gjør terrassen klar for sommeren. Kraftig rensemiddel med blekeeffekt til tidligere behandlede terrassegulv. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene.


Nå er det snart på tide med en terrassevask. For å unngå mer jobb og bevare terrassen lenge, anbefales det å vaske med terrassevask eller annet egnet vaskemiddel foran hver sesong. Har du brukt vanntynnbar beis, kan du vente opptil tre år før du trenger å beise igjen. Med oljebasert kan du vente tre til fem år, eller påføre et tynt nytt lag foran hver sesong – etter vasken. En horisontal flate, som man endatil tråkker på med utesko, samler fort på seg en del skitt og møkk, og det igjen intensiverer utviklingen av sopp og alger.


Trappen i impregnert tre har fått et strøk med Jotun Terrassebeis i fargen ”Shimmergrå”, noe som utgjorde en stor forandring. Pass på å vaske godt med Jotuns terrassevask og la tørke helt, før du beiser utendørs! Slik gjorde jeg det: Aller først fikk hele benken en god omgang med grovt sandpapir, deretter gikk jeg over med fint.


Om du bruker Jotun , Nordsjø, Gjøco eller butinox kraftvask spiller ingen rolle. Konkurrentene til Jotun står på ingen måte bak Jotun i kvalitet. Og du kan gjerne bruke høytrykkspyler til husvasken.


Dersom du ikke holder den for nært veggen, så er det ikke skadelig for huset eller kledningen. Her finner du white spirit, rødsprit, varmeolje, tennvæsle og lampeolje. Europris fører kjemikaliene du trenger. Butinox Terrassebeis gir en matt elegant overflate som beskytter og bevarer impregnert treverk. Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet.


Terrassebeis tørker forholdsvis fort, og hvis du ikke følger bordene risikerer du stygge skjøter og skjolder, sier Simonsen i Jotun. Noe av det viktigste for et pent sluttresultat er likevel at du ikke bruker for mye beis. Beisen skal ikke danne en film oppå treverket, den skal. Sprut på terrassevask og la det virke som beskrevet på forpakningen.


Spyl av terrassen nøye med vann. La treverket tørke i 2-dager i fint vær. Når treverket er tørt, sliper du lett over terrassen. Børst av slipestøvet med en mikrofiberklut. Det er viktig at rensemiddelet ikke tørker inn før du begynner skrubbingen, påfør mer etter behov.


Koble på en terrassevask. Skrubb og spyl godt av med vann. Martin Nordahl-Angell er sales manager consumer ved Nilfisk AS, som blant annet produserer høytrykksspylere. Han vedgår at vanlig høytrykkspyler bør unngås når du skal vaske terrassen siden dette kan skade treverket.


Beising må skje i oppholdsvær og gulvbordene må være tørre. Ta 2-bord av gangen. Beis aldri dirkete i sollys. Påfør beisen med rull. Stryk av overskytende beis med en pensel.


Jeg skal beise terrassen, og har kjøpt terrassevask. Bør jeg bruke terrasserens i stedet? Det er noe skitt og grønt noen steder på terrassebordene.


Men vil terrassevasken være bra nok for rengjøring før beising? Grønnsåpe er ikke designet for terrassevask. Du bør heller velge et produkt som er bedre egnet for utendørsvask. Ifølge Line Mercedes i CityMaid bør du være forsiktig dersom du bruker sterke midler, slik at du ikke fjerner all behandlingen i treverket.


De fleste terrasser kan helt fint vaskes med mild såpe og vann. Slik renser du din terrasse og oljer den YunikNO. Hvordan rullesparkle og sette opp Jotun slettvegg forgrunnet - Duration: 2:19. Hos MAXBO finner du murmaling med god dekkevne fra Jotun og Harmoni.


Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg