onsdag 15. mai 2019

Jotun fargekart gråtoner

Jotun fargekart gråtoner

Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Jotuns mest populære gråtoner. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Den er akkurat mørk nok til å skape fine kontraster til hvite detaljer som vinduer, dører og detaljer. Dette er også en farge som man fint kan tilføre mer kulørte farger inntil for variasjon. Mange faller for nettopp den litt dempede tonen.


Den forankrer huset i terrenget, og skaper en fargebro mellom huset og omgivelsene. I tillegg gir du muren optimal beskyttelse mot fukt og vann. LADY Wonderwall silkematt (glans 10).


I dette fargekartet får du gode råd om de beste fargekombinasjonene til husvegg og staffasje, så vel som muren og detaljene. Det nye fargekartet finner du selvsagt også i en digital utgave. Gråtoner kan også ha en stor andel grønt i seg, da oppleves de enkelte ganger som svakt gylne, og andre ganger som kjøligere grågrønne toner, forklarer hun. Diana valgte en nydelig grågrønn farge på alle vegger i leiligheten.


Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Om vi liker det eller ei, lar vi oss gjerne påvirke av skiftende trender og den gjeldene tidsånd. Sett riktig farge på muren! De kategoriene hjelper deg å få oversikt over hvilke farger du foretrekker.


Jotun fargekart gråtoner

Klikk også her for å se det nye fargekartet på nett, der du bl. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. De er like fine på vegg som på møbler og detaljer. Og la deg inspirere av våre forslag til fargekombinasjoner lengre bak i denne fargeguiden.


Gråtoner står godt til de fleste andre farger, så lenge man velger riktig valør. Velg dine egne favoritter! Grått kan være en vrien farge å velge, da den er svært påvirkelig av fargene den står sammen med. På disse bildene ser vi tre oppsett hvor vi kun har byttet ut bakgrunnsfargen. Signe Schineller har også tro på at vi vil se mer av mørke gråtoner og dype farger i mange hjem i tiden fremover.


Jotun fargekart gråtoner

Mange er beskjedne og holder seg til den malte fondveggen eller én tapetsert vegg som blikkfang. Men jeg har troen på bruk av mer farger fremover, både lyse og mørke. Ved hjelp av det digitale fargekartet colours. Tømmer har sjel, tradisjoner og en historie som beis er med på å bevare. Vinterpaletten er inspirert av minnene i eldet treverk.


Fra mørkt, gammelt, tjærebehandlet tre til sølvgrå patina, skapt av tidens tann. Farger i pakt med naturen. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Husets beliggenhet, stil, alder, nabohus og omgivelser har alle betydning.


Jotun fargekart gråtoner

De siste årene er vært preget av ulike gråtoner. Stadig mer populært er mørk eller helt sort farge på huset. Arkitekter elsker de matte, mørke flatene, sammen med lysere farger på detaljer.


Skitt og begroing synes mye bedre på en hvit vegg enn en vegg med mørkere farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg