onsdag 15. mai 2019

Skai skinn

Her finner du et bredt sortiment av forskjellige kvaliteter innen lærlook til hjemmet. Velg mellom bøffellærlook, kraftig lærlook og vanlig lærlook. Alle er PU-belagt eller coate som gir en vakker og autentisk overflate. Kvaliteten er velegnet til både puter, trekk og duker. Alle produkter holder naturligvis den aller høyeste kvalitet!


En flott møbelstoff med myk bakside til trekk av møbler, putetrekk, til vesker.

Nettbutikk og fysisk butikk med stort utvalg av jersey, designstoff og merinoull - knappepresser og symaskiner. Vi har fått inn et stort parti med skai i forskjellige farger, bla. Vi tilbyr også kurs og sømtjenester! Stort utvalg, mange bruksområder. Putetrekk -Møbelstoff -Trekk til treningsapparater -Hund- og kattekurver.


Topp kvalitet, tåler alle vaskemidler. Bredde på rull er 1cm. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud!

Brødsmulesti Store norske leksikon Realfag Kjemi Polymerkjemi Polymerer er forbindelser som består av kjedeformede molekyler. Syntetiske polymerer lages i laboratoriet og er hovedkomponenten i plastprodukter. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!


Skinn kan både komplimentere andre kunstige materialer i hjemmet eller spille sammen med andre naturlige materialer som for eksempel tremøbler. Om du foretrekker imitert skinn vil dette naturligvis gi den samme gode følelsen og looken som ekte skinn. Hos oss kan du velge mellom ekte lammeskinn og imitert lammeskinn. Blank skai metallisk.


Til innredning av bl. Spesialskai i alle tenkelige mønster og farger kan bestilles med kort levering. Kom innom og se vår rikholdige produktkatalog fra vår tyske leverandør. Vi kan også skaffe skai (og skinn ) fra tysk bilindustri.


Legg til dine favoritter. Spalt- skinn finner du normalt på møbler i den billigere prisende. Det har i likhet med bonded skinn , ingen av skinnets naturlige egenskaper, utover dets utseende.


Materialet blir ofte brukt til å fremstille møbler i den billigere prisende. Imitert skinn av denne typen kalles ofte populært skai , som opprinnelig var et tysk varemerke. Fremstillingen skjer gjerne i spredemaskiner eller kalandrer.

De fleste av skinnsofaene våre finnes i flere farger, blant annet svart, offwhite, brunt og gyllenbrunt skinn. Narvskinnet er slitesterkt og lettstelt, samtidig som det puster. De naturlige variasjonene i skinnet er synlige fordi det kun er behandlet slik at det får et tynt, beskyttende belegg. Polyesterfiber (møbelvatt) til polstring.


Skinn kommer i bare én naturlig finish, og med litt hjelp og riktig vannbaserte produkter kan du enkelt reparere skinn , gjenopprette skinn farge, og gjøre det mykt og smidig igjen. Det første skrittet for å lykkes med å bevare, gjenopprette eller reparere slitt og ødelagt skinn , er å gå for kvalitet i de produkter du bruker. Skai Bresta i flere farger. Kunstskinn, også kalt skai , er et syntetisk materiale med skinnlignende egenskaper og overflate.


Bruksomfanget er stort og spenner om fottøy, klær, vesker, kofferter, samt til trekking av møbler og indre overflater i bil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg