onsdag 8. mai 2019

Jotun lilla

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.

PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Velg et annet land for dine dokumenter. I sitt nyeste fargekart har i tillegg Jotun satt lilla på kartet. Lilla er fremdeles et veldig trygt valg. Det handler om tankesett og livsstil.


Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Gylne hvittoner kan fort dra seg veldig gule inntil.

Visste du at SENS maling fra Jotun kan brukes både på både panel og slettvegg? En litt glemt blåfarge fra Jotun. En dempet og rødlig blåtone, – dvs at man kan få en liten opplevelse av lilla når man ser denne blåtonen. I vitenskapelige sammenhenger brukes ordet fiolett om lys med én bølgelengde (dvs en farge i fargespekteret), mens lilla brukes om alle blandinger mellom røde og blå bølgelengder. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Jotun tester sine malinger på spesielt værutsatte steder i Norge, og alle våre farger er nøye testet i vårt laboratorium, sier Sigve Fjelde. Han er senioringeniør i Jotun og har arbeidet med utvikling og testing av utendørsmalinger i en årrekke.


Jotun har laget så mange nyanser som kan brukes på kryss og tvers, og det gjør det enklere for folk flest, mener Cecilie Molvær Jørgensen. Hvilke andre kjøkkenfronter kan du velge, står du fritt til å velge alt av ncs koder ? Se derfor alltid fargene i utelys. Den rødere enn mange andre lillatoner, men først og fremst er det dybden i denne fargen som gjør den unik. Farger som er brukt på f. Transform your home into a heavenly retreat with the iridescent beauty of a gemstone.


From the full moon’s otherworldly gleam to the purity of a bridal gown, there.

Jotun Lady har delt fargekartet inn i tre trendtemaer: Nordic Living, Urban Living og Continental Living. FOKUS PÅ KONTRASTER: Jotun tror at vi gjerne vil ha knæsje farger i år, men at vi ikke kommer til å male disse på samtlige vegger hejmme. Foto: Jotun En lys lilla tone.


Hver stilretning tolker lilla på helt forskjellige måter. Det skandinaviske, eller danske, har hatt stor innflytelse på norske trender de siste ti årene. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Skrevet av: Redaksjonen. Barn dessert DIY DIY-. Det er et blyglassvindu med bl. Gulvet i gangen er slipt betong, så fargen må passe til gulvet.


Hvilken gråfarge anbefaler dere for å unngå lilla -blå-rosa skjær? Har brukt demring på kjøkkenet, den ser fin ut der, men er redd den blir for mørk i gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg