torsdag 2. mai 2019

Stiftepistol elektrisk

Sammenlign pris med oss! Kompatible blekkpatroner og originale blekkpatroner som er 1 kompatible med din skriver. Vi har et enormt utvalg av blekk og toner på lager i Norge til enhver tid. Manuelle og elektriske heftepistoler til både hobbybruk og proffer. Heftepistolene våre, fra bl.


Rapi Bosch og Cocraft, kan brukes til så mangt, som å feste stoff og papp, henge opp plakater eller til å trekke om møbler.

En batteridrevet heftepistol, helt uten ledninger, er ideell f. Enkelt og greit: De hendige stiftepistolene fra Bosch, enten som mobil batterimaskin til hobbysnekring og dekorarbeider, eller som allsidig kraftpakke med ledning til reparasjon og oppussing, hjelper deg raskt og bekvemt å feste forskjellige materialer som tekstiler, kartong, folie på et underlag av tre. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Stiftepistol Slagferdig med Bosch elektriske stiftepistoler. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. For deg som liker å fylle verktøykassen og fikse ting selv!


Her finnes problemløsere i form av håndverktøy, el-verktøy og maskiner, samt. Med robust aluminiumhus for alle typer festearbeider.

Levereres med 1stk. Bra verktøy er avgjørende for ditt gjør det selv-prosjekt. Vi guider og veileder deg til hva slags verktøy du bør ha i verktøykassen. Vi har testet en slik kompakt, elektrisk dykkertpistol, som dessuten er batteridrevet. Spikerpistoler drevet av trykkluft eller av gasspatroner er svært utbredt blant profesjonelle håndverkere.


Men da trenger du enten en kompressor som både er tung og bråker, eller gasspatroner som ikke er gratis. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Elektrisk stiftemaskin med stiftekassett. Enkel stiftepistol til mindre arbeidsoppgaver.


Bruker stifter rød type størrelse fra til 8mm. Et kraftig batteri sørger for at den elektriske styringsmekanismen får tilstrekkelig slagkraft til å skyve ut spikeren i full fart. I prinsippet er resultatet av den batteridrevne utsendelsen den samme: En soli dybdegående spikring som det ville være vanskelig å etterligne med et manuelt hammerslag.


BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Bosch PTK LI Batteridrevet stiftepistol Den praktiske batteridrevne stiftepistolen PTK LI fra Bosch er lett å bruke. Med Li–ion–teknologi oppstår det hverken minneeffekt eller selvutlading.


En stiftepistol er et verktøy som skyter stifter eller klammer gjennom materialer som skal festes sammen, f. Den kan drives av en manuelt spent fjær , trykkluft eller elektrisk strøm (via kabel eller batteri ). Bosch V batteridrevet stiftepistol Enkelt feste uten ledning.

Stifting av spiker og klammer med inntil mm lengde med det kraftige batteriet på V. PowerLight - den innebygde lampedioden gir god belysning på arbeidsemnet. Sikring av stiftepistolens nese - slaget kan bare utløses i arbeidsstilling. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg