onsdag 22. mai 2019

Lady pure color tørketid

LADY Pure Color Veggmaling. Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. Påføres fyldig og jevnt.


På sugende, porøse underlag anbefales det å male strøk for å unngå skjolder. Rengjøring av søl JOTUN Spesial wipes anbefales for å rengjøre søl.

Se interiørarkitektens respons når hun fikk testet den nye malingen. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk.


Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat. Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni.


Maling Vegg Vegg Innendørs 0. God smak fortjener det beste.

Vår passjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som vi trives i. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Les tester og omtaler før du kjøper. Den gir en unik, vakker fargeopplevelse og den helt matte overflaten gjør at fargene fremstår som roligere og jevnere.


Veggmalingen gir et perfekt sluttresultat, i tillegg er den enkel å rulle og den tørker fort. Glansgraden supermatt er en stilig og moderne look. Veggene får et supermatt, mykt og eksklusivt utseende, og den unike fargegjengivelsen gir et sobert og sanselig uttrykk. Denne kraftfulle fargen er fra det nye fargekartet vårt og gir referanser til høy himmel og åpent hav. Veggmaling av styrenakryl som gir en fantastisk matt og skjoldfri overflate selv i slepelys.


Bruk tommestokk til å måle ut hvor kanten skal gå. Selv om streken ikke skal være helt rett, er det smart å måle opp på forhånd! Ta hensyn til bilder, møbler, vindu etc. Sammenlign pris på Jotun maling.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 1varer. Med tørketid på to timer, kan du fint male to strøk samme dag. Hos MAXBO får du hjelp til å plukke ut den beste penselen , rullen, maskeringstapen , og ikke minst malingen, til jobben.

Soverommet har for eksempel ikke det samme kravet til malingskvalitet som kjøkkenet eller gangen. Det supermatte utseendet er mykt, eksklusivt, og det får frem det beste i fargene. Den matte finishen gir en unik, vakker fargeopplevelse hvor ektheten i fargene kommer til sin rett, helt uten glans.


Fargene fremstår dermed som roligere og jevnere, og sterke farger oppleves mykere. Denne veggmalingen gir en unik fargeopplevelse og har et flott supermatt uttrykk. I tillegg har malingen en høy slitestyrke og en rengjøringsvennlig overflate, slik at dine vegger vil holde seg flotte i lang tid. Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. Hos Maxbo finner du Lady maling fra Jotun som gir et elegant sluttresultat.


Bli inspirert av Jotuns fargekart, få nyttige tips og råd når du skal male og få personlig fargeråd fra våre fargerådgivere. Fargesetting med ulike nyanser av samme farge er lekkert! Lady Pure color hvit base liter 61- per spa Kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg