torsdag 23. mai 2019

Kaffepose skinn

Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom. Pose i vegetabilsk reinsdyrskinn. Kaffepose av skinn , Stor. Lei av å måtte finne finurlige måter å lukke en halvfull kaffepose når du er på tur?


Da er kanskje denne originale kaffeposen noe for deg.

Hos oss får du kjøpt belter laget av skinn fra steinbit. Våre skinnluer er laget i myk, deilig kaninpels, og har store. Nettsiden til Jerven AS. Eksklusive skinnprodukter av norsk elg. Gratis frakt i nettbutikken og butikk på Svullrya.


Sømmene er kantet med hvitt skinn. Heimgarva skinn er det beste, men har sydd av ikke heimgarva skinn også. Det var vegetabilsk garvet skinn , men ikke sånn skinn som til klær, eksempel skinnbukser men nesten som en mellomting.

Det skinnet var ganske lyst men hengte det ut i sola for å mørkne og kaffeposen ble mørkere etterhvert også. Jeg har en slik strømeng-pung. Den er jo tøff og jeg var inne på tanken om å begynne å røyke da jeg fikk den. Har sett en del cowboy-filmer.


Skinn syes med sene som er laget av reinens muskler på leggen eller senetråd som er kjøpt på rull. Tanntråd kan også brukes å sy med i nødsfall. Vi fører et bredt utvalg ferdigvarer i skinn og lær, samt også noe filt og ull. Dette inkluderer alt av belter og bukseseler, reimer, hatter, hundekobbel, magetasker, sekker og bager, vester, forkler, skjerf ogsnekkerbelter.


Velg din kategori nedenfor for å se mer av utvalget. Norsk elg og norsk håndarbeid! Med lærsnor og lukker. Elgskinnsposen rommer ca. Overvåk Kjøp og abonner.


For automatisk levering av dette produktet, velg. Ny kaffepose i skinn fra Eagle. Vi selger også saueskinn og kuskinntepper, og lager for øvrig belter o. Prisen er med gravering.

Enten du er ute etter en spesiell gave eller noe unikt til deg selv, ta gjerne turen innom oss og se hva vi kan tilby! Kraftig skinnpose til oppbevaring av tørrmat eller kaffe. Enkel lukkemekanisme. Kunne klippe i skinn etter en mal. Dette ble den minste veska, passa fortreffelig til søstra mi som kom innom på snarvisitt.


Hanker og kanter på alle veskene, er skinn fra min gamle skinnsofa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg