tirsdag 7. mai 2019

Quiltet teppe

Quiltet teppe

Finn det perfekte teppet for hjemmet ditt i vårt store utvalg. Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Markedets største utvalg av håndlagde tepper. Opptil rabatt - Gjør et kupp!


Quiltet lappeteppe fra A til Å. Det koster sånn ca 7-. Teppet er mykt og godt å sitte eller ligge på takket være fyllet. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! De aller fleste er gratis. Farge på tråden velges etter hva som vil fremheve teppet ditt best.


Quiltet teppe

Hvis du vil håndquilte teppet ditt selv,kan jeg hjelpe med å tråkle alle delene sammen for deg. Du kan også få kjøpt bakstykke og vatt til quilten din. Hvordan du vil ha quiltet teppet er opp til deg. Du har tre hovedvalg: heldekkende mønster, kundens valg eller tråkling. Her vi du finne tepper til alle rom i huset, enten de luksuriøse bambus teppene fra Massimo, vakre Kelimer og ulltepper fra Tradition, vintagetepper fra HK Living eller de klassiske ullteppene fra HAY.


Dette teppet sydde jeg for noen år siden. Før hadde jeg det hengende på veggen i stua, men nå har det vært pakket bort en stund. Et quiltet teppe i vevd bomullskvalitet med ensfarget bakside. Vattering i polyester. Til nå forblir supportere av dette produktet.


Quiltet teppe

Hva det er bra og hva er de negative sidene av dette produktet, la oss prøve å finne ut det. Mykt quiltet teppe fra Majvillan av økologisk bomull. Gode tepper og pledd til barna!


Ta en titt på vårt herlige og rimelige utvalg og finn det barna dine trenger! De tre lag er festet med sikkerhetsnåler som forhindrer at stoffet flytter seg når jeg skal quilte teppet. Hvis man ikke quilter så vil det ikke ta lang tid før teppet ser litt slapset ut og man kan glemme å kunne feks. Et sengeteppe gjør det ekstra fint på soverommet og ekstra lunt og godt under dyna for deg. Hvis du har flere, kan du bytte dem ut etter sesong, og for eksempel bruke et tykt, vattert teppe om vinteren og en lettere variant om sommeren.


Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også herlig å gå på, og har en lyddempende effekt. Uansett om du vil at teppet ditt skal stikke seg ut og være det fineste i rommet, eller være nøytralt og smelte inn i rommets innredning for å gi varme og harmoni – i vårt sortiment finner du det perfekte teppet til hjemmet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg