tirsdag 21. mai 2019

Jotun kalk ncs

En lys gråbeige (greige) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet. Du bør unngå Bomull og Egghvit i kombinasjon med Kalk. Lady Kalk er også tøff med mørkere farge på lister og detaljer, feks.


Trenger hjelp til å finne et NCS nr hos dere som trappesnekkeren vår skal bruke, han bruker en annen type maling, men vi bruker jotun på vegger, tak ol. Lisbeth Ark Antilla ‎ to Jotun LADY. En svakt gråaktig hvit tone. Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr.


Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold. Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. Denne har vi jobbet med i lang tid for å få akkurat de perfekte fargene. Endelig er dagen kommet!


LADY Minerals tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Forside Tapet, farge og maling NCS -kode for jotun kalkgrå ByggeBolig.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Vi vil gjerne ha Jotun Kalk på veggene, og vinduer og lister i klassisk hvit og enkelte dørkarmer og rekkverk i diskret eller sober. I dag er Jotun ett stort konsern med produksjonsanlegg i lan selskaper i land og representasjon i over land. Sections of this page.


For sikkerhetsskyld Trender kommer og går tenker du kanskje, men noen trender blir lenge. Vi har for eksempel alle et forhold til fargen Caffe Latte. Den rejerte fra sent på nittitallet og helt frem til bare et par år siden.


Det kan vi kalle en varig trend. Og høyst trolig vil denne være. Nå er det kalk som gjelder.


Jotun kalk ncs

Hvilke andre kjøkkenfronter kan du velge, står du fritt til å velge alt av ncs koder ? Resultatet blir da at lister og detaljer blir seende gule og litt ”skitne” ut inntil din kritthvite vegg. Spør leverandøren av dine detaljer om de leverer i andre farger enn Bomull eller Egghvit, – det kan jo være at de gjør det! Stort utvalg av Kalk.


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Kalkmaling, Vegg, Vegg,. Gjør det enkelt å skape effektfulle og personlige vegger. Lady Minerals skaper vakre kalkede vegger med et unikt fargeuttrykk.


Når du velger en interiørmaling fra Jotun kan du være trygg på at produktet leverer på alle disse egenskapene. Velg malingen med de produktfordelene som dekker dine behov. Med Jotun Fargetrygghet er du alltid garantert riktig fargegjengivelse.


LADY BALANCE Vakre, matte vegger og godt inneklima. Nøytrale gråfarger kjennetegnes ved at de har en N i NCS -koden. De såkalte greige muldvarptonene har ofte stor andel rødt og sort i seg og vil oppleves noe kjøligere enn de gråbeige som har noe mer gult enn rødt i seg.


I tillegg har vi jo også de blåkaktige gråtonene, altså som har blått i seg og dermed opptrer som kjølige. Når du vælger en interiørmaling fra Jotun , kan du være sikker på, at produktet lever op til disse egenskaber, og med Jotun Farvesikkerhed er du altid garanteret den rigtige farvegengivelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg