mandag 27. mai 2019

Smartpanel vaskerom

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Veggene er i klimaklasse dvs.


En vacker, naturlig väggplatta som är helt unik, enkel att montera och inte minst. Forside Ba våtrom og rørlegger Baderomspanel, Baderomstapet etc. Male impregnert smartpanel på vaskerom ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Har ikke prøvd det selv, men det er jo ikke så mye vannsøl på et vaskerom (på veggene) så det burde ikke være noe problem. Men du bør nok sørge for god ventilasjon dersom du har tørketrommel (i hvert fall kondenstørketrommel) slik at du får luftet ut den fuktige luften. Dersom du ikke vil flislegge får det jo også an å tapetsere. Fibo Trespos våtromsplater kommer i 3ulik design, som ser ut som fliser, marmor, mosaikk, tre og skifer, og i mange forskjellige klassiske og trendy farger. Panelen monteras direkt på befintlig vägg eller på reglar.


Smartpanel vaskerom

Skal ikke være direkte fuktbelastning, kun damp fra feks tørketrommel ol, og den skal jo ventilasjonen ta seg av. Trenger du hjelp til å frakte varene dine? Finansiering - BM Card. Vi har finansierings- løsninger for deg! Platene egner seg godt for bruk på vaskerom , grovkjøkken og andre rom i huset, hvor det er høy fuktighet (klimaklasse 2).


De skal ikke brukes i våte soner, som for eksempel bad. Platen som tåler fuktig miljø Fuktskader i vegger og tak kan få følger som er både ubehagelige og dyre. Jeg har en del smartpanel plater til overs. Går heilt fint an å bruke desse på vaskerom.


Huntonitt, så det skal tåle den minimale fukten i et vaskerom. Har det sjølv med vanlig maling, og det er ikkje ein einaste flekk på dei. Vaskerommet er år gammelt. Veit også om mangen som har det på ba og det går også heilt fint, men ein kan selfølgelig ikkje dusje på dei!


For å vær ekstra sikker så kan du bruke maling for våtrom. Har dere noen anbefalering på hvor man bør kjøpe, både mhp. Ingen fuktskader til tross for mye tørking av tøy. Et annet rimelig alternativ er å kjøpe rimelig gran eller furupanel og lakke eller beise denne. En god dag starter på badet!


Smartpanel vaskerom

Hos MAXBO finner du alt du trenger til ditt bad - alt fra dusjer, toaletter, servanter, kraner og mye mer. God planlegging av baderommet. For det som tidligere har vært en tidkrevende jobb går nå unna i en fei, med et flott resultat.


Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater. For forbruker og proff. Smartpanel Trend er en panelserie med glatt overflate helt uten profiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg