tirsdag 7. mai 2019

Klokke vegg design

Klokke vegg design

Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti!


Bestill idag og heng en designklokke på veggen i løpet av noen få dager! Har du klokkedilla, så heng gjerne opp en kollasj med klokker på samme vegg. Stiller du dem i forskjellige tidssoner, har du full kontroll på verden.


Hos Chilli finner du Klokker i høy kvalitet til god pris – fra 4kr. Trygg E-handel med dagers angrerett. Vårt designteam har utviklet en serie tidsriktige “must have”-veggklokker.


Klokke vegg design

Bli inspirert online og la tiden bestemme hvilken klokke du skal velge. Allen design Jaffy Giraffe pendel vegg klokke 82kr. Radiostyrte vegg klokke veggen klokkeradio plast casing med aluminium ekstern mineral krystall 79kr. Klokke Vegg Design ofte innredet i en vei i samsvar med svært smak til eier. Uansett hvordan du disponerer tiden din er den viktig å holde styr på.


Her finner du veggur og klokker som hjelper deg med nettopp det! En klokke er mer enn en innretning som viser tiden. Og en ny klokke kan du skaffe deg enkelt og rimelig hvis du har lyst på litt forandring. Vi har et stort utvalg av moderne og tradisjonelle, store og små veggklokker og bordklokker. Stilrent veggur i to forskjellige utførelser, en krom- og en kopperfarget variant.


Klokken er analog og har time-, minutt- samt sekundviser i stål. Fronten er i glass og klokken har hvit urskive. Drives med ett AA-batteri (selges separat).


Dekorative og praktiske klokker til hjemmet. Hos oss finner du et stort utvalg veggur og stasjonsklokker. Vi har også praktiske vekkeklokker som får deg ut av sengen om morgenen. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. IKEA - TJALLA, Veggklokke, Ingen forstyrrende tikkely siden klokka har et stille kvartsurverk.


Klokke vegg design

Bra dekorasjon kan sikkert gjøre gemytt en beboere for å være en lykkeligere person. Viser tiden svært nøyaktig, ettersom den er utstyrt med et quartz-urverk. Vi anbefaler å bruke alkaliske batterier i klokka.


Stilfulle ur, veggur og bordur til å dekorere veggen med. Alessi - Veggur, priisma - størst i Norden på Vegg - Klokker. Stor klokke i rustikk design Kul klokke med særpreg!


Klokke vegg design

Klokkene våre kommer i mange ulike design og materialer. Day er en minimalistisk og elegant veggklokke, designet av Simon Legald. Klokken har en diskré tredimensjonal effekt, noe som gjør den interessant å observere fra ulike vinkler.


Day har et vakkert og tidløst design , og passer inn i de fleste interiør. Som kunde hos DesignerKlokker. Vi er et dansk firma med beliggenhet i byen Randers i Danmark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg