torsdag 16. mai 2019

Tjæralin tørketid

Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader. Den inneholder tretjære, linolje og sopphindrende middel som gir gode overflateegenskaper og bevarer treverket i dybden. Tjæralin dekker godt og er drøy i bruk. Blandes i de aller fleste farger.


Tjæralin tørketid

Forbruk: 6-mper liter. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. På grunn av trekjæren holder den litt dårligere på farven så hvis du bor ved sjøen kan du se forskjell etter en del år. Hvor stor forskjell dette innebærer er jeg ikke usikker på men det kan hende dette er marginalt). Dette gir en homogen overflate, samtidig som den bevarer treverket.


Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Trebitt Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate. Vi vurderer fargen Gammelbrun eller Nøttebrun. JOTUN Penselrens og vann.


Tjæralin tørketid

Det er ikke nødvendig å grunne først. Tørketid : døgn eller mer. Tyrilin Tjærebeis fra Scanox, er en ypperlig beis på fjellet, en ordentlig hyttebeis.


Tjærebeisen er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Scanox leverer produktet Tyrilin. Tjærebeis er forholdsvis dyrt, så sjekk gjerne prisen hos flere forhandlere. Butinox Terrassebeis gir en matt elegant overflate som beskytter og bevarer impregnert treverk. Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet.


Da får du mindre oppsprekkning og bedre motstand mot skitt. Tørk av det som ikke trenger inn i treverket. Skal du ha noe som varer lengre må du bruke terrassebeis. Da hjelper pigmentene til å beskytte.


Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk.


Tjæralin tørketid

Min erfaring med Butionox terassebeis er at den biter dårlig på seg selv - det er antagelig derfor man skal legge den vått-i-vått om man skal ha to strøk på en. Før du beiser terrassen, må underlaget være RFT: Rent, Fast og Tørt. Særlig mer hokus pokus er det i grunn ikke. Sammenlign pris på maling.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg