torsdag 30. mai 2019

Jotun lady supreme finish

LADY Supreme Finish Tre og Panel. Resultatet fremstår som både sanselig og uovertruffent perfekt. Bruksområde Mellom- og toppstrøk på panel, MDF, møbler, dører, karmer og listverk.


Teknisk datablad Fås i følgende baserHvit, A, B. Les tester og omtaler før du kjøper.

Specs: Maling, Vegg, Vegg,. Vanntynnet, svanemerket oljemaling for innendørs treverk. Vindusposter, møbler og andre slitasjeutsatte områder forblir dermed vakre lenge. Denne malingen finnes i fire ulike glansgrader, og det har vi uten tvil lekt oss med her i hytten. Unik matt eksklusiv finish til tre og panel.


Suveren utflyt gir en jevn og vakker overflate. Ekstremt slitesterk slik at det holder seg vakkert lenge. Tremalingen gir en fin, jevn farge og en glatt og nydelig finish , også på lister og dører.

Den er særdeles slitesterk og har suveren flyt. Malingen avgir lite lukt og er miljømerket med både Svanen og Blomsten. Matt mot matt gir et sobert inntrykk.


Lurer du på hvilken farge du skal. Lady Supreme Finish 4 Halvblank, gir overflaten et halvblankt og vakkert utseende som vil fremheve overflaten og detaljene. Velg fritt mellom silkematt, halvblank og superblank. Halvblank gir overflaten et halvblankt og vakkert utseende som vil fremheve overflaten og detaljene. Vaskbar og Svanemerket.


Produktet gir en jevn, meget slitesterk og glatt overflate med et elegant utseende. Silkematt er spesialtilpasset glansen fra ferdigmalte vinduer og dører - slik at det blir enkelt å harmonere listverk til ferdigmalte flater. Når du bestiller maling vil denne blandes når du kommer til butikken.


Resulatatet fremstår uovertruffent perfekt, også på lister og dører, men en matt overflate. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo.


Gode tilbud og kvalitetsprodukter. The Norwegian EPD Foundation P.

Finn laveste nettpris her. Invoice: Electronic invoice (EHF) to. Den unikke teknologi gør at malingen virker som et skjold.


Jeg var så nysgjerrig på denne malingen at jeg nettopp har kjøpt inn maling til et framskap som skal fornyes. Det sies at den skal ha suveren utflyt, selv på detaljer som dører og lister. At den i tillegg skal være har vaskbar og robust, lover godt. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.


Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun -produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Om du ikke klarer å jobbe fort nok så bør du maskere opp alt slik at du,litt spissformulert, kan sause på. Supreme Finish er ekstremt let at påføre, den flyder flot sammen og giver en fantastisk flot overflade hvor man ikke kan se penselstrøg eller rullemærker.


Jotun Lady Supreme , som er markedets bedste træværksmaling, kan selvfølgelig laves i alle farver. Ger en jämn, slitstark och slät yta med ett elegant utseende. Egenskaper och fördelar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg