tirsdag 28. mai 2019

Maritim dekor

EN MARITIM SOMMERDRØM. Sommeren er her med sine lange dager og lyse kvelder, endelig kan vi nyte kveldene utendørs igjen. Det er nettopp det sommeren handler om for mange av oss!


Men, maritimt kan det jo være hjemme også? Pynt et dekket bord til skalldyrfest, til hytta eller i hjemmet, eller skap et maritimt miljø i utstillingsvinduet.

Cellbes på Internett og på postordre! I pakken er det hus på fisk, sjøhester og sjøstjerner som er flotte dekor elementer til dekorasjoner på f. Dette innebærer alt fra innvendige veggskilt , glassdekor , bildekor , fasadeskilt osv. Forfatter: post Kategori:Eksempler. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.

Lekker dekor til den maritime festen! Dekorer med detaljer fra Jotex. Gøyale å henge opp på veggen, la ligge på bordene eller henge dem fra taket. Maritim borddekor NOK 13inkl.


Ditt søk på maritim-dekor ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. PS: Fargene i forhåndsvisningen over kan dessverre avvike noe på grunn av skjerminnstillingene dine, og er. Kjempestort utvalg til knallpriser og korte leveringstider! Fugl- maritim dekor Varenr. Lager Midlertidig utsolgt.


Pris kr 19Kvantumsrabatt. Hva med blåskjell og steiner som dekorasjon, og ulike markblomster i blå og lillatoner (rødkløver, fuglevikke(!), prestekrager,. Det er veldig lekkert å legge selve blomsten av markblomstene i enkle skåler med vann, samt et hvitt flytelys. Se våre populære gamle og rustikke fiskegarn og flere typer fisk- og skalldyr i plast.


Delikate blåtoner og maritim stil Bor du langt unna havet, eller er du bare veldig glad i den maritime stilen? Gjenskap følelsen av salt sjø ved bruk av fine blåtoner i ulike nyanser. Her er kjøpetips til stilen!

Vi har ting til alle årstider. Bestill enkelt i nettbutikken vår, og betal med bankkort eller faktura. Vi leverer dekor på alle typar køyrety og anleggsmaskiner.


Vi brukar kun kvalitetsfolie frå kjende leverandørar som Mactac, Hexis og Orafol! Det kan brukes for å gi særpreg og et bestemt uttrykk i ditt kontormiljø, eller for å tydeliggjøre bedriftens profil. Våre former for utsmykning passer også godt i private hjem. Eichholtz Salinas Obelisk.


På jakt etter bordpynt til festmiddagen? Besøk vår nettbutikk, se vårt utvalg og dekk festbordet sammen med Festkompaniet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg