tirsdag 14. mai 2019

Jotun fargekart båt

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Les mer om Aqualine her! Bestill vår båtbrosjyre. Her kan du lese alt om båten , over og under vannlinjen. Se våre produkter og farger for båt.


Jotun fargekart båt

Kartet gir deg en god oversikt over nyanser og muligheter, men husk at lysforhold og andre elementer i interiøret kan ha stor påvirkning. Vi anbefaler deg derfor å gjøre ditt endelige valg ved hjelp av en større fargeprøve eller oppstrøk på en vegg med JOTUN Fargeprøve Interiør. Multipliser så med to og legg til arealet av akterspeilet.


Siden båter har ulike design, gir dette naturligvis bare et overslag. Dette arealet deles så på spredeevnen til det aktuelle produktet (oppført på spannet og produktdatabladet). Disse tallene gir det riktige antall liter maling som trengs for å dekke båten.


Jotun fargekart båt

Tekniske datablad finner du på jotun. Feil rengjøringsmidler. Jotun Yachting under Produkter. En vanlig feil blant båteiere er å kikke i kjøkkenskapet etter et rengjøringsmiddel til båten. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler.


Det handler om tankesett og livsstil. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.


Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Tapet, maling, gulvbelegg, bil og båt er våre ekspertområder på Malerstua. Vi har også et bredt utvalg av tepper, sparkel, murmaling, impregnering, og løsninger mot skadedyr. Du finner oss i kort avstand fra Oslo sentrum.


For det ligger mye research og jobb bak å utarbeide nye farger, det er ikke bare å stikke fingeren i lufta og ta det på gefühlen. Vi får mange forskjellige spørsmål fra båteiere rundt om i landet. Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt , hjem og fritid. Uten en vanntett barriere vil en ny, ubehandlet båt trekke vann så snart den sjøsettes, også med dagens mer moderne typer av gelcoat.


Jotun fargekart båt

Over tid kan dette vannet reagere med kjemiske komponenter i gelcoaten og dermed utvikles plastpest i skroget. Vi vet at mange av dere elsker fargekartet Våre vakreste farger – og vi håper dere vil sette pris på de oppgraderingene vi har gjort til denne sesongen. Vi er den gode båtvennen som hjelper deg med skreddersydde tips og rå gir deg inspirasjon og gjør det enkelt for deg.


Vi følger deg gjennom hele sesongen og veileder deg på hva du trenger, slik at du kan pleie din kjærlighet til båten og båtlivet. Dette fordi digitale skjermer har svært ulike fargeinnstillinger, og derfor sjeldent viser helt korrekte farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg