onsdag 8. mai 2019

Olje benkeplate eik

Olje benkeplate eik

Hvilken plate passer ditt kjøkken? Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Morten Foss, daglig leder i Foss Plater, som leverer benkeplater til kjøkkenet, anbefaler å olje benkeplaten regelmessig.


Olje benkeplate eik

Kjøp Billig Eik Benkeplate. Da tåler den vannsøl, du forhindrer misfarging av treet, og platen blir ikke så tørr at den sprekker opp, sier han. Hvor ofte du må olje avhenger av type olje , type treverk og hvordan du bruker.


Les også: Interiøreksperter: – La kjøkkenskapene bli grå! Jevnlig innsmøring Når benkeplaten er renset og tørket, må den settes inn med nye lag olje. Til behandling av kjøkkenbenk anbefaler vi i stedet å olje med en god olje. Olje trekker inn i treverket og beskytter treverket i dybden.


Vær klar over at mange rimelige oljer hovedsakelig er basert på linolje, som vil fordampe raskt. En god olje beskytter treverket mot flekker og søl, trekker ned i treverket og forblir der (herder). Oljen gjør ikke bare benken penere, men også sterkere - så da er det ingen grunn til ikke å behandle benkeplaten et par ganger i året. Vann, kjøttsaft, deig, melk, grønnsaker - det er ikke småtteri en kjøkkenbenk er i kontakt med daglig. Påfør oljen med en rull.


Jobb oljen inn i benken med rullen, før du så sliper oljen inn i treverket med en slipesvamp eller fint sandpapir. Husk å slipe i treets lengderetning. Gi oljen god tid til å trekke seg ned i benken. Når oljen har trukket godt inn bruker du en fille til å fjerne overskytende olje. Tørk av til benken er helt tørr.


Du kan fortsatt bruke olje på boks, men det er tilrådelig med bruk av en pasta på tube som du tar på en fille og gnir over, som en polering. Denne vedlikeholdsoljen kan du ta frem når det passer, og bruke en gang i blant. Begge alternativer er miljøvennlige, olje på boks eller tube, og spesielt laget til å ha matvarer på. Liberonoljen er som nevnt meget bra.


Men jeg ville ikke satt min benkeplate inn med den fordi jeg synes den blir veldig gul på eik. Jeg vil anbefale en hvit olje på lyse treslag. Den nye trestjernersoljen i hvit er veldig flott på eik , og er også en ganske bra olje. Som et supplement til Finishing oil, har vi et vannbasert alternativ, Bloom Kjøkkenbenk- olje.


Olje benkeplate eik

Den er miljømerket, vannbasert og luktfri. Dessuten tørker den svært raskt. Dersom man ønsker å beholde f. Når man har lagt på lakk er allerede treverket forseglet, og oljen får ikke trukket ned i treet. Det blir rett og slett ikke plass til oljen i treverket skriver Monica Hansen. Møbelsnekker Katrine Smith forteller til klikk.


For noen uker siden skulle jeg olje benkeplatene våre som er av eik. Helt siden jeg oljet de for et år siden har jeg ikke vært helt fornøyd med fargen på benkeplatene. Jeg synes de var blitt for gule etter at jeg behandlet de med toppolje for benkeplater. De skulle være hvitoljet eik akkurat som gulvet vårt er. Veldig gode priser på Benkeplater i eik hos Bygghjemme.


Lenke til leverandør av oljen : Biofa lanserer olje som ikke gulner! Sjekk ut Oljing Av Kjøkkenbenk. LIBERON OLJE TIL KJØKKENBENK 500ML Bloom Kjøkkenbenk- olje nærer og beskytter arbeidsflater og tremøbler på kjøkken, bad og stue. Gir god beskyttelse mot fukt, smuss og fett.


Fibo tilbyr et bredt utvalg av heltre benkeplater i forskjellige tresorter av meget høy kvalitet. Først slipes overflaten på platen med fint sandpapir. Deretter tørkes slipestøvet grundig av. Bruk en myk svamp og påfør treolje i rikelige mengder.


Olje benkeplate eik

Jeg ba ettertrykkelig om å få olje til heltre benkeplate av eik , og fikk kjøpt det. Jeg dro hjem å oljet min nye benkeplate og eikebor etter to runder er fargen. Plater i eik eller furu gir kjøkkenet en naturlig glød og en rolig atmosfære, slik kun levende materialer kan. Tre er et 1 naturlig materiale som vil variere i farge og struktur, og gi kjøkkenet ditt særpreg. Slitestyrken avhenger av treets hardhet, overflatebehandling og vedlikehold.


Den krever etterbehandling og jevnlig vedlikehold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg