fredag 31. mai 2019

Kombihenger atv

En maskin, hvor lek og arbeid blir til ett. Vi hører gjerne fra deg! Finn vår kontaktinformasjon her. Hengeren for de kvalitetsbevisste.


Hos oss finner du varehengere, båthengere, opplagshengere, skaphengere, hengere for ATV og andre typer tilhengere. Helsveist og varmgalvanisert ATV henger. Her får du tre hengere i en. Tipphenger, Liten varehenger og tømmerhenger.


Ypperlig for jakt, og frakt av eks elg. Elgtårn er ekstrautstyr. KAn påmonteres vinsj eller bruke vinsj på eks ATV. Espegard ATV -henger KOMBI. Meget praktisk flerbrukshenger.


Lik tømmerhenger, men blir levert med plan og tipp. Leveres med teleskopdrag, komplett med vinsj og svingbart vinsjtårn. Tårn med vinsj for ATV tømmerhenger. Til kombihenger (v.nr. 880).


Passer også utgått tømmerhenger. Komplett med vinsj og svingbar kran for enkel løfting. Høy løftekapasitet for håndtering av grovere stokker. Våre selgere hjelper deg med transporthengere, flerbrukshengere, tipphengere, tømmerhengere og andre tilhengere til terrengkjøring. Tysse ATV henger er hengere for firhjuling, MC og scooter.


ATV tilhengere er solide og bygget for å tåle store ujevnheter i underlaget. Tysse tømmerhenger er spesiallagd for deg som skal transportere tømmer. Svært robust og praktisk tømmerhenger som er et selvsagt valg for den som har ATV og driver skogbruk.


Vi er ledende i landet på dekk, felger og annet utstyr til Quadcross og har i flere år vært leverandør til landslaget i Quadcross. En tømmerhenger har to tømmervugger som du kan justere i lengderetning. Fordelene med denne hengeren kontra mange av konkurrentene er: Varmgalvanisert, fettnipler på drag, alle nav og voggene.


Kombihenger atv

Du har stubbeløfter på voggene, og du bytter fra kombihenger til tømmer henger på ca. Kontakt en forhandler for et godt tilbud. Med tippbart plan, svingbart vinsjtårn med kraftig vinsj samt boggi med pendelfunksjon er den rustet for mange oppgaver. Ergo, var en tur innom Biltunet? Voss i forbifarten da det sto en BK henger ute der.


Ikkje imponert nei, skranglete tynt blekk. Får vel presisere at dette er en kombihenger , ikkje rein tømmer. Kunne med fordel ha vore bedre gjennomført bygg. Sjekk ut vår nye XTREME serie med Dual Drive bladfjærer. Var også innom en Kellfri forhandler.


Helgalvanisert stålkonstruksjon. Kan enkelt bygges om til tømmerhenger. Kassen er lik) Øker lastevolumet fra omkring til m3. Planet kan fjernes og rørstøtter til tømmerhenger følger med. Unik tilhenger til ATV eller gressklippertraktor.


Løser de fleste oppgaver i hagen samt i skogen. ATV kombihenger med standard plan. Solid ATV -hengere til skog- og landbruk i Norge. Vår kombi henger med standard plan er svært allsidig og praktisk.


Solgte begge videre, men hadde jeg ikke hatt min BK kombihenger så hadde jeg nok beholdt den ene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg