tirsdag 28. mai 2019

Ramme med hønsenetting

Fraktfritt over 3kr. Siden rammen med takløk skal henges på veggen, er det også nødt til å være noe foran for å hindre at jorda bare renner ut. Her brukte vi hønsenetting , som vi stiftet fast til rammen. Ved å dekke overflaten med hønsenetting , unngår vi at jorda renner ut.


Vi brukte tang og laget noen hull i nettingen der takløkplantene skulle settes.

Fint gammelt vindu med hønsenetting selges. Passer perfekt som ramme til konfirmasjonskort, familiebilder, postkort, tegninger, pynt etc. Bildene i rammen (vinduet) er av nyere dato, og hønsenetting , klesklyper i tre og bilder medfølger (vinduet kan åpnes, og bildene kan byttes ut om ønskelig). Speil med ramme fra kr.


Pris avhenger av størrelse og fargebehandling, vi lager etter dine ønsker. Ramme uten speil fra kr. Hvordan lage en gate med Chicken Wire Konstruere en gate med hønsenetting infill er et enkelt prosjekt som krever ingen spesielle verktøy eller avanserte snekring ferdigheter.


Porten er i hovedsak en rektangulær treramme som er dekket med hønsenetting , også kalt fjærfe netting.

Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Se etter vår garanti-logo ved produktet du har valgt for å se hva som gjelder for nettopp dette produktet. De fleste hønsenetting kommer i 10-fots, 25-fot og 50-fots sammen ruller. Når først oppdelt, vil hønsenetting være svært spenstige og vil tendere til å ønske å rulle opp igjen.


Flat lengden på hele rullen og veie den ned med tunge gjenstander. Gi hønsenetting en sjanse til å slappe av som dette før du fortsetter. Gamle vinduer er ikke særlig praktisk å ha på huset om de trekker eller er ødelagte, men om du skifter dem ut med nye må du ikke finne på å kaste dem. Det finnes nemlig utrolig mye fint du kan lage av gamle vinduer – både med og uten glass.


Det passet inn hos meg den gangen, men ikke nå lengre, så da bestemte jeg meg for å gjøre noe med den. Jeg Pusset den godt ned og grunnet med sølvmaling før jeg sprayet to lag med hvit lakk over. Fant ei gammel ramme på Jeløykirkas loppemarket for et par uker siden.


Snekker Stine Bjørnstad planter sukkulenter i en ramme og henger det opp på veggen. Et godt tips for dem som glemmer å vanne, men også for dem med lite plass. Stine Bjørnstad bruker mose og hønsenetting som underlag, før sukkulenter i forskjellige former og farger settes ned.


Materiale: Konstruksjonsvirke 36x73mm og hønsenetting.

Skru fast til en ramme , fra bunnen og toppen, med treskruer 5x 120mm. Mål til hva du trenger å sage av før du fester den i rammen med trelim og skruer. Hvordan lage en papir mache Flame Arbeide med papir mache, også kalt pappmasjé, er en dynamisk og enkel måte å utforme alle typer objekter. En hønsenetting ramme er hemmeligheten til å skape et papir mache stykke, som en flamme, med noen rett og noen buede kanter.


Vil du lage eit større hotell kan du bygge utan bakplate eller erstatte denne med hønsenetting og bruke breiare plankar til ramme. Då kan insekta krype eller fly inn frå begge sider. Nokre hotell kan kanskje byggast naturleg på staden der dei skal stå, til dømes mellom to tre.


Her har jeg tatt ut glass og bilde fra en Ribba- ramme fra IKEA, malt den, og stiftet på hønsenetting på baksiden. Jeg vil bruke den til å feste på for eksempel bilder, med små klyper fra Panduro. Har hatt planer om å lage noe ala det samme men det spørs om jeg klare å matche denne her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg