onsdag 22. mai 2019

Smartpanel tak våtrom

Smartpanel tak våtrom

Til bolig, våtrom , hytte, kontor, messer og butikker. Lik pris nett og butikk. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Sjekk ut smartpanel tak våtrom.


Smartpanel Tak egner seg både til nybygg og renovering. Disse erstatter det tradisjonelle trepanelet, men du slipper å tenke på sliping, kvistlakk, maling eller krymping. MDF TAK VÅTROM godkjent for rom med høy fuktighet. Veggene er i klimaklasse dvs.


Hadde tenkt å bruke ferdigmalt smartpanel for tak. Ja du bør bruke maling beregnet for våtrom uansett. Normalt er våtrom en jobb for fagfolk, men med panelplater med. Noen eksempler for tak.


Platene har spikerfals for skjult innfestning, og endespont for usynlig skjøting også i lengden. Nettopp av den grunn har jeg bestemt meg for ikke å gå for smartpanel i noen tak her i huset. Det er noe med de for perfekte kantene i skjøtene, og når skjøten da ikke blir 1 syns det ekstra godt. Er noe annet med ekte treverk som virker mykere i fremtoningen, og som males etter oppsetting.


Det betyr ingen gips, membran eller fuging, og best av alt - du kan gjøre det selv. Forside Ba våtrom og rørlegger Tak på badet ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Huntonit takprodukter egner seg godt til bruk i våtrom.


Det viktigste er å behandle panelet på begge sider før du lager veggen,. Malt panel på våtrom rengjøres som vanlig, den er vaskbar og krever. På et bad hvor taket ikke er malt med våtromsmaling, vil platene etter. Hvor får jeg tak i produktene?


Produktene bestiller du via forhandler. Brosjyrene kan hentes hos nærmeste forhandler, leses her på nett eller bestilles på mail. Tak - og veggproduktene må lagres tørt og beskyttes mot fukt under transport og lagring.


MDF må ikke ha direkte kontakt med vann. Tak bordene kontrolleres for evt feil før montering. Er det stor forskjell på ute og innetemperatur, bør bordene akklimatisere seg i romtemperatur, minimum dager. Våre ferdigmalte takbord sparer deg for mye arbeid og gir et innvendig tak som er en pryd for boligen din.


Nye profiler V-fas ende og V-fas alle sider. Denne må males, da leveres kun umalt. Takpanel går aldri av moten. Er meget godt fornøyd.


Smartpanel tak våtrom

Vurderte også vanlig mdf, men følte at fuktbehandlede plater var ett tryggere valg. Før maling husk , vask platene med lett salmi oppløsning, grunning, jeg valgte heft grunn v, fra nordsjø, og strøk jota proff våtrom 2 eller robust fra nordsjø. Jeg har lagt Arbor malt mdf takpanel i hele 2. Lekker kostemalt overflate og flotte skjøter som ikke åpner seg ved krymp.


Ikke egnet for våtrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg