tirsdag 3. mai 2016

Beis panel inne

Beis panel inne

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! I denne filmen lærer du hvordan beise nytt, ubehandlet ELLER gulnet panel inne med LADY Pure Nature interiørbeis. Du kan også foreta selve påføringen av beis med en lofri klut, noe som gjør det enklere å få til en jevn fordeling av beis. Tørk over veggen med en ren fille om du ønsker et mindre dekkende utseende. Når du skal male panel så må du vaske panelet, sperre for kvistgjennomslag med en grunning samt male to toppstrøk.


Beis panel inne

Hvor lang tid tar det å beise panel ! Tyrilin Interiørbeis benyttes til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft. Ved beis er vasking og noen strøk med panellakk nok. Beis forsterker skjønnheten og det unike i trevirket, og gir mange spennende fargemuligheter. Beiset panel for vegg og tak. Våre standard beisfarger er transparente, hvor treet virkelig får vist frem sine unike visuelle egenskaper.


Slik frigjør du verdifull tid og kan fokusere på andre viktige arbeidsoppgaver. Det er naturlig og vakkert, men rommet kan oppleves mørkt og tungt etter noen år. Da begynner panelen å gulne på grunn av at fargestoffene i treverket kommer til overflaten.


Mange hytter i Norges land blir stående med ubehandlet panel. Fargesetter gulnet panel i ett strøk! Har du arvet eller kjøpt en eldre hytte trenger du ikke leve med skyggene etter bilder og møbler. Nå kan du endelig forvandle ditt mørke gule trepanel til en lys, transparent og lekker gråtone!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Og kan blandes i mange. Vi skal i gang med beising av ny panel på hytteprosjektet vårt, men får råd i alle retninger når det gjelder valg av produkt. Hva er forskjellene i egenskaper og utseende?


Beis panel inne

Er panellakk enklere å jobbe med og å få jevn? Vi skal ha en hvitkalket farge i tak og en gråbrun (drivved) på vegg. Beis , voks, lasur og lakk er andre metoder for å lysne panelet hvis du ikke vil male det. Lakk legger seg som en hinne på toppen av treverket. Behandlet og ubehandlet innvendig panel.


Jo flere strøk, desto hvitere blir fargen. Fordelen med voks, beis og lakk fremfor vanlig maling, er at strukturen i treverket forblir synlig, og at sprekker som kan oppstå over ti ikke blir like tydelige som på malte flater. En stor fordel med industriell påføring av beis og annen overflatebehandling, er at man unngår krympestriper og får en vakker og jevn overflate. Innvendig panel er trendy, bærekraftig og bidrar til et godt innemiljø. Panellysneren heter Snøheim.


Maxbo har et bredt utvalg av ulike paneltyper. Noen farger passer best ved sjøen, mens andre egner seg bedre på fjellet eller for hytta i skogen. Her finner du forslag til fine hyttefarger. Bruk fantasien din, nå er alt mulig. Moelven sine interiørpaneler er et levende produkt produsert av furu med høy kvalitet.


Våre malte interiørpaneler er nedtørket til ca , noe som gir en stabil panel etter montering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg