mandag 23. mai 2016

Fargevalg vaskerom

Vaskerom rommene er ofte oversett når de vurderer et hjem innredning. Men, vaskerom er en levedyktig mulighet for kreativ design. En del av å designe et vaskerom har å velge en maling farge. En farge vil skape en helhetlig stemning for plassen.


Fargevalg vaskerom

Da er det duket for litt om fargevalg og den røde tråden, og jeg har plukket ut noen bilder fra de fleste rommene i huset så dere skal få litt oversikt. Nå er det ingen nyhet at jeg liker pasteller og varme farger, noe huset bærer preg av! Det er på tide å pusse opp hjemme – men skal du gå for nøytrale vegger i hvitt eller grått, eller er det på tide å introdusere litt blått, grønt.


Jeg ser kulør har tilbud på maling i morgen til kr for liter med Jotun vegg 1 går det greit og bruke denne på ett vaskerom ? Vi slår et slag for det nye fantastiske fargesenteret vårt som gjør fargevalget MYE enklere. Med vaskerom på badet, tar vaskemaskin og tørketrommel opp mye av plassen som du kanskje ellers ville satt av til skap. De nye skapseriene til Svedbergs inneholder skap i flere forskjellige størrelser og design, som har en stamme i melaminbelagt, fuktbestandig sponplate – utviklet spesielt for bruk i baderom. I Norge er det ikke like vanlig å ikke flislegge hele badet som ellers i Europa, men vi ser stadig at flere velger en eller flere slette murvegger på bad eller vaskerom.


Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom. Er du heldig å få innrede et eget rom forbeholdt klesvasken, har vi tipsene tips til et praktisk vaskerom - Planlegging - ifi. At vaskerommet er et vaskerom trenger jo ikke å bety at man ikke skal tenke på interiøret også her. Kanskje nettopp på vaskerommet kan det bli ekstra hyggelig med noen detaljer som pynter opp.


Her er det bare fantasien som stopper deg. Ram inn barnas kunst og heng opp på veggen. Tapetser en vegg i et flott mønster eller farge.


Fargevalg vaskerom

Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. De kommer tilbake på mandag og tirsdag for å legge sokkelflisene og å fuge. Og ikke minst: JIPPI!


Gode materialvalg Velg gulv og vegger som tåler vann og er lette å rengjøre – vinyl og fliser er gode valg på gulvet! Malt betong er enklere å rengjøre enn ubehandlet betong. Klarer de slike påkjenninger så passer de også utmerket når du vil ha orden og organisering i mammas og pappas omkledningsrom så vel som til annen opp-bevaring.


Fargevalg vaskerom

Velg mellom våre ulike dører og se nærmere på alle smarte detaljer som bidrar til effektiv og funksjo-nell oppbevaring. Nytt vaskerom på en helg. Vi pusset opp et vaskerom med enkle grep og rommet ble forvandlet fra en lite innbydende lagringsplass til et delikat vaskerom på en helg.


De fire og en halv kvadratmeterne er nå blitt husets mest funksjonelle plass med smarte løsninger, flerfunksjonelle møbler og plassbesparende produkter. Familien har gått for trygge løsninger når det gjelder fliser og fargevalg på badet. Vi ville ha et tidløst ba og kan heller piffe det opp med fargerike håndklær og grønne planter, sier Gro. Armaturet heter Evo 0Waterfall og kommer fra Tapwell. Holder på å bygge et sveitserhus utenfor Ålesund og lurer på om dere kan hjelpe meg med fargevalg.


Huset ligger sørvendt nært havet og det er noe skog rundt. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg