torsdag 5. mai 2016

Living skeidar

Living skeidar

Living Sofa Vergelijken. Nordisk design og kvalitet. Fortsetter du å bruke nettstedet aksepterer du dette. God kvalitet – lave priser!


Sortimentet består av et stort utvalg produkter innenfor tidsriktige stilarter og et bredt prisspekter. Møbelkjempen hadde et klart fall i omsetning fra til milliarder kroner og tapte millioner kroner på bunnlinjen. Les også Det Norske Misjonsselskap mistet 2millioner i inntekter i fjor.


Andresen blir største enkeltaksjonær i det sammenslåtte selskapet. Vi tilbyr også utvalgte kvalitetsvarer fra andre seriøse og erfarne produsenter i Europa. Skeidar -eiere størst. Vår visjon er å tilby et variert og spennende varesortiment, som holder høy kvalitet til gode priser. Selv om dagene Les mer.


Living skeidar

Bespaar direct op GigaGunstig. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Kjeden er landsdekkende, og butikknettet strekker seg fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Hovedkontoret er lokalisert i Vestby.


Vi er opptatt av god design og kvalitet i våre møbler. Vi kjøper direkte fra fabrikk og kan derfor tilby meget gunstige priser og tett. En gratis tjeneste fra finn.


Nettleseren din er utdatert! Du burde oppdatere din nettleser for å oppleve både denne og flere andre nettsteder best mulig. Erna ble Norges første kvinnelige møbelbutikksjef.


Under hennes kyndige ledelse ble butikken en slik suksess at den måtte utvides fjorten ganger på like mange år! BoConcept tilbyr en rekke aktuelle og moderne møbler. Se vårt store utvalg av stilfulle møbler, eller ta en titt blant våre “ex-display”-tilbud.


Living skeidar

A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Ole Anders Wilskow Jenssen. Kvalitetsmøbler i stål, drivved og tekstil. Kjeden markedsførte seg med en såkalt storbyprofil. Kjeden hadde åtte butikker, og hovedkontoret lå på Forus i Stavanger.


Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Vi har fristende varehus og god service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg