onsdag 11. mai 2016

Forstørre bilder

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Velg først type forstørrelse.

Last så opp bildene du ønsker å forstørre , velg størrelse og bestill! Lag forstørrelser og plakater raskt, rimelig og enkelt! Ca 1-dagers produksjonstid pluss postgang 3-dager. Her kan du velge mellom ulike bildestørrelser med noen få tastetrykk og få bildet ditt akkurat så stort du vil, så lenge det er god kvalitet på bildet selvfølgelig.


Lag fine Fotogaver som Pute med foto, Krus, Mobildeksel, iPadcover eller Musematte med dine beste bilder. En Fotogave er den perfekte gaven til familie og venner.

Fremkalle bilder fra mobil. Om du er på farta er det nå også fullt mulig å fremkalle bilder fra mobil.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen vår. Så kan du printe bilder fra mobil like enkelt som fra noen Dette gjør at du sparer masse tid når du har tatt flotte bilder på mobilen. Skap en unik dekorasjon til veggen med dine bilder – mange materialer og størrelser. Noe som er enkelt gjort med dagens mobiler.


Veggdekorasjon med 1 fornøydgaranti ved Elkjøp Fotoservice. Bildene er en del av den du er. Uansett om det er bilder av familien, husdyret eller vakre utsikter, utgjør de en del av det unike livet ditt og det du har vært med på. I stedet for å la minnene gå i glemmeboken på en harddisk eller i et kamerabibliotek, kan du med hjelp fra smartphoto lage flotte forstørrelser av fotografiene dine. Da kommer nemlig fargene i selve bildet bedre fram og det får en helt spesiell dybde.


Ved fremkalling av bilder er det alltid vanskelig å vite hva som passer det enkelte bildet best. En hvit kant gjør seg også godt i visse rammer. Du kan til og med se filmer og bilder på tv-skjermen, rett fra nettverksdisken.

Gjør dine egne bilder til flotte veggbilder og ta vare på minnene i stua. Få de flotte bildene dine trykket hos CEWE Japan Photo. Du bestemmer designet selv! Printes på Fuji Crystal Archive lustre (matt) på kjemibasert fotolab. Vi kan fremkalle bilder , forstørrelser, kort til alle anledninger og andre bildeprodukter.


Se våre produkter og bestill her. Store bilder og plakater er en enkel måte å friske opp veggene på, og det er enkelt å variere ved bare å bytte bildet i rammen eller samle flere bilder til en bildevegg.

Slik lager du bildevegg på 1-2-3. Klikk her for å vise relevante resultater. Fotobøker og andre fotoprodukter med bildene dine.


Du kan lage din helt unike fotobok med egne bilder, som forteller en personlig historie. Laveste Pris i Norske NettButikker? Lag en forstørrelse som en fotocollage som inneholder dine beste bilder.


Ingen skjulte avgifter. Når vi forstørrer digitale bilder så øker vi antall piksler i bildet. For eksempel hvis vi skal doble bredden og høyden til et bilde så må Photoshop generere en masse nye piksler (se under). Behold detaljene og forbedre skarpheten når du forstørrer bilder.


Vi har mange forskjellige standardprodukter til forstørrelse av bildene dine samt utallige forskjellige formater og størrelser. Hos oss vil du alltid finne et produkt eller et format som passer til deg, uansett hvilket bilde du vil forstørre. Når du lager et fotolerret hos oss, tilbyr vi deg alltid 1 fornøydgaranti. Jo mindre et bilde er, jo mindre kan man forstørre det.


Men om man har et relativt stort bilde og skal ha det trykket i et stort format kan det gi ganske gode resultater å forstørre det. Dette er best å gjøre i bildeprogrammer som Photoshop før man setter bildet inn i InDesign eller lignende. Jeg lurer på om noen vet om et program som forstørrer et bilde. Viss man har et bilde i f. Så betyr jo også kvaliteten mye.


Fakta er at mange feiler på kvaliteten bl. Okey, okey – dette er ikke unikt for digital fotofremkalling. Hvis størrelsen minskes på store bilder , kan det bidra til at meldingen blir levert. Hvor stort et bilde vises på skjermen, avhenger av en kombinasjon av faktorer – bildepunktdimensjonene for bildet , skjermstørrelsen og innstillingen for skjermoppløsning.


I Photoshop kan du endre bildeforstørrelsen på skjermen, slik at du enkelt kan arbeide med bilder uansett bildepunktdimensjoner. Jeg har en del gamle små svart hvitt bilder , jeg skal forstørre opp. Spørsmålet da er: hva blir best av scanning eller avfotografering? Er opptatt av å få best mulig resultat ut av dette. Noen som har en formening om hva som gir best resultat?


Ved forstørring av bilder vil jeg anbefale å benytte interpoleringsvalget bicubic smoother. Den gir et litt mykere resultat som ikke virker så pikselert. Her er en sammenlikning mellom metodene: Et unntak det er verdt å merke er når man ønkser å forstørre noe uten noen som helst utjevning av pikslene. Da trenger man ofte nye møbler – men også nye bilder til veggene. Kanskje du bare trenger en liten fornyelse til hjemmet ditt og er på utkikk etter flotte bilder å henge opp?


Uansett hva, kan du alltid finne veggbilder hos CEWE som faller i smak. Trenger du en mer unik presentasjon av bildene dine kan du velge å få ditt bilde bak akrylglass. Babcock beklager – vet ikke når feilen med luftambulanseflyene vil være løst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg