torsdag 26. mai 2016

Lydabsorberende gardiner

Lydabsorberende gardiner

De lydisolerende gardiner fra Moondream tager udgangspunkt i en specifik teknologi, der giver dem en meget prisværdig lydabsorberende evne for din komfort. Disse antistøj gardiner fra Moondream kan reducere den støj, der trænger ind gennem en rude med decibel for at gøre dit hjem til et roligt sted. Lydabsorberende tekstiler Akustik er læren om lydens dannelse og måden den spredes på.


Lydabsorberende gardiner

Moderne arkitektur, der mere og mere består af materialer som glas, beton og stål og som anvender mindre tekstil, forårsager en forøgelse af plager på grund af gener fra lyd. Støjniveau og arbejdseffektivitet er tæt relaterede. Lette og gjennomskinnelige gardiner har så langt ikke kunnet bidra med noe på den fronten. Løsningen er myke materialer med en åpen overflatestruktur. Disse absorberer lyden, i stedet for å kaste den tilbake.


Enkle tiltak, for eksempel tepper og gardiner , kan forbedre akustikken litt, men vil du for alvor gjør noe med problemet, eller forebygge ved ombygging eller nybygg, er løsningen å bruke støydempende materialer. De lydabsorberende gardiner er derfor specielt velegnet til teatre, biografer, skibe og offentlige bygninger. Testet og certificeret. Drapilux’s specielt udviklede Akustik tekstiler har markante lydabsorberende egenskaber, dokumenteret og certificeret gennem en serie undersøgelser, udført af Franhofer Institute.


Det finnes noen få gardinstoffer som er laget spesielt som lydabsorbenter og har lysgjennomgang. Dette kan være en god løsning hvis det er en vegg med vinduer fra gulv til tak. Creation Baumann leverer: lameller, paneler, og andre solskjermingsløsninger i tillegg til gardinstoffer, møbelstoffer og selvklebende tekstil.


Den naturlige balanse finner du nettopp ute i naturen. Man må prøve seg frem for å få det til. Gardiner er myke, men hardtarbeidende. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren.


Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid. Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Velg deretter modell, farge og mønster.


Handle trygt på jotex. Alltid stort og oppdatert utvalg. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget.


Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Norges største utvalg av design for ditt hjem. EMPA , et forskningsinstitutt i Sveits , har utviklet et gjennomskinnelig stoff for lydabsorberende gardiner.


For en billig alternativ , hjelper tykt stoff absorbere lyd. Blant de maskinvevde teppene våre med lugg finner du ryeteppet. Ryeteppene våre finnes i mange forskjellige modeller og farger med både kort og lang lugg og er laget av polypropen. Teppet passer perfekt på soverommet og i stuen på grunn av de myke, lydabsorberende og varmende egenskapene. Skinnene sørger for at tekstilene henger litt ut fra veggen for å gi best mulig lydabsorbasjon.


Trykk på tekstil i ønsket størrelse. Stoffet strammes opp på solide mm blindrammer, som fylles med en lydabsorberende plate. Tekstilet har god luft og lydgjennomstrømning, slik at støydempingen blir maksimal. STØYDEMPENDE DEKOR - FLEXI.


Hvis hensikten er å isolere hjemme mot veien lyder fra en travel gate, kan lydabsorberende materialer i form av lyddempende gardiner og gardiner vise seg å være det beste valget. Spesielle gummilignende matter finnes som lydabsorberende materialer for å stille støy overføres mellom etasjene. Anette Bolme hos INTAG ville valgt nye gardiner og salongteppe om etterklangen i stua blir plagsom.


Men mange vil ha lette, tynne gardiner som slipper lyset inn. Da vil jeg anbefale et teknisk tekstil som har lydabsorberende fiber i veven. I vår støydempende bilder sitter en plate som er sterkt lydabsorberende.


Lydabsorberende gardiner

Dette betyr at bildene tar bort mye av støyen, og skaper et godt og hyggelig arbeidsmiljø. Gå til bestillingssiden og last opp bildene du ønsker, deretter velger du hvilken størrelse du ønsker. Højt til loftet, store vinduespartier og store åbne områder kendetegner ofte moderne arkitektur.


På grund af de høje lofter, minimalistiske møblering og hårde gulve øges efterklangen i rummet markant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg