mandag 16. mai 2016

Billige kahler vaser

Billige kahler vaser

Vaser i glass, keramikk og metall. Alt til cafe, hotell og restaurant! Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hos Imerco kan du altid finde en ny vase eller urtepotteskjuler. Mange forskellige stilarter, størrelser, farver og materialer. Find din yndlingsvase nu på Imerco. Køb alt i Kähler på KopK.


Kahler 1år jubilæums vase. Et par skår i bunden derfor den billige pris Ring venligst. Vi har alt fra små, dekorative glassvaser, som passer på spisebordet, til store gulvvaser.


Billige kahler vaser

Om du har lite gulvareal så anbefaler vi våre ampler, hengende blomsterpotter. Overvejer du at pynte dit hjem med en Kähler vase? Efter jubilæumsvasen blev revet væk fra hylderne i butikkerne, står der ingen tvivl om, at Kähler er et populært mærke. Og det er ikke uden grund.


Med vaser som Hammershøi, Omaggio og Unico har Kähler gjort sig fortjent til at blive placeret i enhver moderne indretning. Flotte og billige vaser og urtepotter. Planter giver en god stemning i rummet, og kan bidrage til at skabe et bedre indeklima.


Billige kahler vaser

Hele Kählers historie starter i Næstved. Våre vaser er enkle å sette sammen med andre ting, slik at du kan lage din egne funksjonelle og vakre kombinasjon. På IKEA finner du alle mulige vaser i ulike stiler og materialer. Kähler er en verdenskendt, dansk producent af kunstkeramik, der igennem mere end 1år har fortryllet sine kræsne købere med vaser , skåle og lysestager i et tidsløst design.


Kähler er et dansk stilikon, der med sin traditionsrige striber pryder mange danske hjem, mens nye nytænkende modeller inspirerer. Det er enkelt å variere interiøret ved å bytte ut detaljer som vaser og potter. Se hele utvalget i varehusene våre! Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.


Billige kahler vaser

Hos Lange finder du et bredt udvalg af Kähler og herunder finder du de smukke Kähler vaser og Lysestager. Alle varer på lager Levering 2-Dage! Kähler videreførte pottemager traditionerne som var værkstedet oprindelige omdrejningspunkt.


Det er takket være designerne Jelena Schou Nordentoft og Ditte Reckweg, at så mange danskere har dekoreret deres hjem med de flotte og klassiske striber. Omaggio serien er et stærkt og moderne designstatement med sine mange striber og farver. Serien tilbyder vaser i alverdens farver og størrelser, samt matchende lysestager, skål, fade og krus. Blomster og planter i dekorative vaser giver en skøn stemning i hjemmet og er med til at gøre dit hjem personligt.


Vi har dem på bordet, i vindueskarmen eller på en hylde. Vi har samlet et udvalg af vores designvaser her på siden samt et stort udvalg fra vores eget brand CRÉTON MAISON. Kig dig omkring, måske finder du din nye yndlings vase.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg