onsdag 11. mai 2016

Laken 75x200

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her! Laken - Alltid mange varianter. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Finn din favoritt blant vårt store utvalg av interiør i tidløs design!


På Princess finner du garantert et laken som passer perfekt for deg og sengen din. Noen elsker den luksuriøse følelsen av glatt stoff mot huden, mens andre sover best på lune og myke materialer. Tykt stoff i god kvalitet. Et laken skal være slitesterkt slik at du kan ligge på det natten igjennom over mange år - selv om du beveger masse på deg. Her finner du laken som passer alle senger og behov.


Laken 75x200

Cellbes på Internett og på postordre! Glatte laken finnes som enkle, flate laken og kappelaken i vanlig bomull og satengvevet bomull. Bomullen er slitesterk og behagelig mot huden, puster godt og blir ikke statisk. Pass på å velge et laken med god kvalitet som er slitesterkt og som passer inn i stilen på soverommet. Se vårt store utvalg av laken i forskjellige farger og størrelser!


Fri frakt over 49- til Postens nærmeste utleveringssted. Se blått laken på illustrasjonen ovenfor. Med et laken fra Høie, slipper du med andre ord å irritere deg over at lakenet sklir av senga. KAPPELAKEN, også kalt skjørtlaken, sengekappe eller valancelaken.


Dette lakenet dekker hele sengen, også alt som skal skjules under sengen. Se lysegrått laken på illustrasjonen ovenfor. Flotte jersey og stretchlaken av god kvalitet, og komfort. Høie formsydd laken til overmadrass bomull.


Få så mye som mulig ut av din våkne tid ved å sove godt og våkne uthvilt. Valg av sengetøy er en viktig del av soveopplevelsen. Hvordan sengetøyet føles mot. Så før du bestiller et spesiellsydd laken bes du om å sjekke om din størrelse er en lagervare. Finn en madrass med god kvalitet og komfort som passer din stil!


Velg mellom blant annet skumgummimadrass, skummadrass, vendbare madrasser hos Møbelringen. Beskytt sengen din og bevar madrassen lenger ved bruk av madrassbeskytter. TF glatt laken percale. Vi er alltid på jakt etter den beste søvnkvalitet for våre kunder. Vi tilbyr derfor personlig service og veiledning i vår butikk!


Norsk prisliste Du bestiller via vores kontaktformular og du bliver kontaktet senest næste arbejdsdag for at bekræfte din bestilling og prisen. Delige madrasser til billig pris! Hos furniturebox finner du garantert en madrass til din seng.


Laken 75x200

Dobbeltsjekk at du har stavet rett, og prøv et mindre detaljert søk. Med et mål om at alle skal kunne finne sin perfekte seng har vi utviklet Promise serien, med et enkelt, stilrent design som passer inn. Den skal ikke være for myk, ei heller for fast.


Hos oss har vi et stort utvalg senger og madrasser, alt fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg