onsdag 11. mai 2016

Syltestrikk jernia

Sammenlign pris med oss! Takk for din reservasjon! Du vil bli varslet på SMS og e-post når bestillingen er klar til henting hos. Praktiske syltestrikker til glasskrukker. Kommer i pakning med seks stykk.


Syltestrikk jernia

Tilbyr produkter innenfor hovedområdene jernvarer og verktøy, kjøkken, hage, maling og lås og beslag. Oversikt over Jernia -butikker over hele Norge, samt. Den får du kjøpt hos Jernia i Osloveien.


Den kommer i 10-pakninger til kr 950. Det gir en ganske stiv stykkpris på kr 95. Til gjengjeld får du original, nostalgisk vare som også kan benyttes til sprettertstrikk.


Syltestrikk jernia

Den hvite utgaven heter Syltestrikk med undertittel Silikonring til glasskrukker. Jeg skjønner problemet ditt. For noen år siden gikk jeg i alle butikker jeg kunne tenke meg og spurte, uten hell.


Så i en kortevareforetning av den gamle type som har alt - der fikk jeg tak i syltestrikk - så det lages da fortsatt. Mens vi er på kulemøllemateriale. Noen som veit hvor man kan få tak i noen brukenes strikk eller lignende til å ha mellom akslenene?


Ser jo at noen har brukt syltestrikk her, men etter å ha vært innom en del butikker så begynner jeg snart å lure på om det i det hele tatt er noe som produseres, eller om det bare dukker opp hos folk. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Gratis frakt på alle husnummerskilt! Husnummerskilt i aluminium. Sort ramme og hvit reflektrernde bakgrunn, valgfrie tall og bokstaver i sort folie.


Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Europris - Mer til overs! Isbaen var opprinnelig en fjellstøvel, som ble populær som motesko på slutten av 70-tallet.


Alle hadde Isba på 80-tallet, og syltestrikken var en smart og rask løsning. Nå får du nesten ikke kjøpt syltestrikk en gang (men de har det på Jernia - om du får lyst til å teste patenten). De er veldig praktiske. Hvis du har lyst til å prøve dem selv, så selger vi resten av de glassene vi ikke fikk brukt i år. Vi legger med syltestrikk og forseglingshemper til hver av glassene, og vi tar 2kr per pakke.


Syltestrikk jernia

Her får du syltestrikk i Hønefoss. Eiendommen, som i hovedsak huser Jernia og bensinpumpene til Automat skal nå selges. Og Isba-støvler - med syltestrikk !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg