mandag 16. mai 2016

Butinox barnerom

Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden. Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.

Få varene levert hjem. BUTINOX Interiør Barnerom er en akrylmaling som er inneklimavennlig, silkematt og løsmiddelfri med minimal lukt. Med BUTINOX Interiørmaling trenger du bare å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slett vegg, panel og list. En silkematt inneklimavennlig akrylmaling som tåler barnerommets røffe behandling.


Ekstra omsorg til de minste i huset. Malingen kan brukes på alle typer underlag. Minimal lukt, uten skadelig.

Specs: Maling, Vegg, Innendørs,. Et barnerom skal innfri mange ønsker og behov, og vi har vel alle hørt at god oppbevaring er nøkkelen til et ryddig og funksjonelt rom. Men rommet må jo også være hyggelig og lekent! Slik kan du gjøre det.


Benyttes som mellomstrøk og dekkstrøk på tak og vegger i oppholdsrom på ikke smittende underlag som trepanel, bygningsplater, glassfiberstrie, puss og betong. C i underlaget og max. Og husk også at ulike barn kanskje trenger ulike farger. Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver.


Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur! Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne.


Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Les tester og omtaler før du kjøper. Flere av de vanntynnede produktene oppfyller de strenge kravene til Svanemerket og SAAF merket. PUSS OPP BARNEROMMET FRITT FOR ALLE LØSEMIDLER OG SKADELIG AVDAMPING!


Er en inneklimavennlig, silkematt, løsemiddelfri akrylmaling med. Veggen, terrassen eller hva det måtte være vil snart forvandles fargemessig.

Når du er ferdig har du skapt et helt nytt uttrykk. Anledningen er et nytt fargekart som de lanserer nå i høst. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Butinox –trygghet og fargeglede. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


En lys blå farge som er høyt elsket på barnerom. Dette er en blåtone med tydelige røde undertoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg