mandag 16. mai 2016

Dpapp icopal

Maksimal beskyttelse af produktene. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Icopal D-glass - et underlagsbelegg for takstein, takshingel, skifer og alle typer platetak. D-Glass rulles ut parallelt med takfot - se her!


Icopal Super D egner seg spesielt som underlagsbelegg for torvtak sammen med Icopal Fonda torvtaksplate. Andre bruksområder er takshingel, takstein, skifer, takplater og tretak. Super D har stamme av forsterket polyesterfilt som er belagt med asfaltblanding av SBS, som gir stor styrke og elastisitet. Icopal D-Pluss - et underlagsbelegg for shingel, takstein og alle typer platetak.


Sterkt og lett å legge med diffusjonsåpent bellegg - se her! Ultra D fra Icopal er et moderne, diffusjonstett asfalt underlagsbelegg med selvklebende omlegg. Med lav vekt og bredde på m er Ultra D raskt og effektivt å montere.


Produktet har en kvalitet som gjør at det kan ligge utildekket i opptil måneder. De selvklebende omleggene har dobbelt silikonert folie, som gjør utleggingen enkel. Belegget stiftes, skjult i omlegget, med pappspiker eller kramper for asfalt takbelegg. Tverrskjøter og detaljer sikres med Icopal Taklim.


Icopal Norge leverer materialer til både skråtak og flate tak. Til tekkinga av skråtak kan du bruke Icopal takshingel og Icopal Decra. Icopals suverene asfalt takbelegg er det som anbefales til tekking av flate tak. Bredt utvalg av papp hos Byggmakker.


Veggpapp, grunnmurspapp og tape til vindsperre og dampsperre. Handle enkelt på nett - hent i butikk. Icopal tilbyr en rekke anerkjente og velprøvde undertaksløsninger - se her! Ditt søk på d-papp ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Benyttes som underlagsbelegg i kalde luftede skrå takkonstruksjoner med bærende taktro av tre.


Omleggskanten skal være cm. Benytt kantforsterkningen til innretting, og strekk banen godt. Om nødvendig og som ekstra sikring mot vanninnsig i byggeperioden, limes omlegget med Icopal Taklim. Lys er livsviktig for både mennesker og planter.


Men det er ikke alltid det nordiske været tillater at vi kan sitte utendørs selv på sommeren. Vi bruker dette nå over rupanel på nybygg. Kan da legge isolasjon helt oppunder rupanel (uten luftespalte). Er nok uansett ikke pris på dette som drar opp kostnadene her.


Andre del i serien om å legge tak, er en instruksjon om hvordan du kler taket med underlagspapp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg