fredag 6. mai 2016

Jotun utendørs fargekart

Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser!


Stort utvalg og rask levering.

Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Når du velger våre malinger, lover vi at malingfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller Jotun Fargesenter Ute.


Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Les mer om JOTUN Fargetrygghet. Se vårt digitale fargekart og finn fargene til ditt hus.


Her finner du alle våre utendørsprodukter.

Alt fra beis til terrassen, maling til husveggen, olje til hagemøblene, etc. Drygolin Ultimat, vår beste. Dette er en svært populær mørkere grå tone. Den forankrer huset i terrenget, og skaper en fargebro mellom huset og omgivelsene. Jotun Mur Silikonemulsjon gir et flott, matt utseende som varer lenge.


I tillegg gir du muren optimal beskyttelse mot fukt og vann. Huset er vår viktigste eiendel. Og når man skal igang med malejobben, ønsker man å finne den perfekte fargen, og ikke minst en maling som beskytter godt og lenge. Nå har Jotun laget et stort digitalt fargekart hvor Jotuns fargesjef har funnet frem de beste fargene til huset.


Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handler om tankesett og livsstil. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Vi vet at mange av dere elsker fargekartet Våre vakreste farger – og vi håper dere vil sette pris på de oppgraderingene vi har gjort til denne sesongen.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Ekstrem beskyttelse, suveren glans og fargeholdbarhet.


Bestill Jotun Fargekart og brosjyrer hjem i postkassen – helt gratis!

Bli inspirert av Jotuns fargekart , les om Jotuns husmalinger og få tips og råd til oppussing utendørs. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Når Jotun skal lansere nytt fargekart , er det nesten litt som å vente på julaften.


Nye malingskvaliteter. Det er ikke bare fargene som er nytt: Jotun lanserer også nye Lady Pure Color. Se fargekart for utendørs maling og dekkbeis. Viktig med fargeprøve Trebitt Oljebeis finnes som fargeprøve og som liters prøveboks i butikk.


Gjør opp-strøk på samme type treverk som du skal beise. Ved feil fargevalg g jort rett på vegg, kan forandringer vanskelig. Hvert tema uttrykker individuelle tankesett og livsstiler – tre historier om personligheter, fortalt med farger: CALM, REFINED og RAW.


Vi vil gå så langt å si at dette er det beste verktøyet du kan bruke for å finne riktig farge til ditt hus. Hver enkelt farge i dette kartet er derfor nøye utvalgt og testet av vårt. Jotun har markedets beste ekspertise når det gjelder farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg