tirsdag 31. mai 2016

Dekke bord til fest

Bord til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Handle hos Ellos til gode priser.


Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom. Skal du pynte til fest ? Liten hvit festpakke til rundt bord. Lekende lett å dekke til fest med festpakker.

Dersom du skal dekke et fargerikt og morsomt barne- bord eller et elegant bord til bryllupet så kan du finne det meste her hos oss! Under bordkort finner du alt fra ’klassiske’ kort til kreative bordkort til glassene, bordkortholdere og andre kreative løsninger! Server snacks og tilbehør i søte papiresker og beger. Dekk et skummelt bord til Halloween-festen.


Nå nærmer den seg, årets skumleste fest , Halloween. Det er bare å begynne å planlegge, og skal du ha gjester til Halloween, kan du la deg inspirere av disse tøffe Halloween-bordene! Det er ingen hemmelighet at jeg elsker borddekking.


Det er såå inspirerende med fine borddekkinger, både. Dekke til fest - Duration: 4:29. Nyttårsaften er en kveld som innbyr til venner og familie, sprudlevann og god mat.


Og når man først skal dekke til fest , ja så er det jo stas å kunne gjøre seg ekstra flid med borddekkingen. Og skulle du trenge litt inspirasjon til festbordet, ja har Bonytt. Selv om tiden er knapp, trenger ikke borddekkingen være slapp. Slik dekker du lekre bord til hverdags.


Bon appetitt – og ha en herlig fest ! Det er første året jeg pynter i gull, forklarer Eidahl til Bonytt. Jeg syns det er stas å pynte bord , og et godt tips er å pynte dagen før.

Da slipper man unna mye stress. Bordkort er et must om man dekker til fest , mener bloggeren. Når du skal dekke til festbord er det mange ting å huske på. Det kan være lurt å finne et tema først og bestemme hvilke farger du ønsker å bruke på duker, servietter, blomster og dekor.


Før du går til innkjøp av nye ting, se etter i skuffer og skap, du har sikkert mye som kan gjenbrukes. Hvitt, grønt og brunt passer ypperlig til det naturlige og rustikke bordet. Bryt opp det grove med sarte roser, enten lagt i flette langs midten av bordet eller samlet i en tett, overdådig bukett.


Levende lys og fattigmannssølv gjør at bordet fremstår som pyntet til fest. Blomster til bryllup kan bestilles enkelt i vår nettbutikk her på mestergronn. Det er veldig hyggelig å komme til et dekket bord der vert eller vertinne tydelig har brukt tid på bordet.


Mester Grønn butikker. Blomstene kan leveres hjem til deg og til festlokalet, eller du kan hente dem selv i butikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg