tirsdag 17. mai 2016

Bokstav stickers

Selvklebende bokstaver og tall er en enkel og rask måte å dekorere vinduer. Vær oppmerksom på at når du velger størrelsen på bokstavene, regnes høyden fra bunn til øvre kant av teksten. Så hvis det er en liten bokstav , for eksempel.


Bildekor, klistremerker Hos Dekorshop kan du kjøpe stickers til bil, mc og båt. Med disse fine stickersene står teksten din garantert ut og synes bra.

Pakken inneholder ark med bokstaver, tall og symboler. Selvsagt er alle stickers syrefrie og ufarlige for dine bilder. Kjøp Bokstavstickers. Du kan for eksempel sette de på hoveddøren, kjøleskapet eller lignende.


Her er det hjelp hvis du ønsker å ligne Elvis Presley eller bare ønsker å gjøre hverdagen morsommere. Der er her du finner nips og pynt som får kreasjonene dine til å ose av overskudd. Alt fra garderoben som lett kan pyntes til showbiz med glitter, paljetter, nitter og rhinsten.

System Expo forlenger på meter med 1lys. Kan brukes både inne. Komplett pakke med kart med bokstaver, tall og symboler. La fantasien strømme og skap dine egne unike fotoalbum med disse fine.


Som bildet under viser, er høyden man velger TOTAL høyde på linjen. Dersom du har bokstaver som går lenger ned enn andre (som på det øverste bildet), blir total høyde den du velger. Stickers Bokstav A-Z sort 5mm ark. Dersom du kun har store bokstaver (som på det nederste bildet) har hver bokstav den høyden som blir valgt.


Alle barn synes et personlig preg på døra si er morsomt. Det morsomste med disse. Foliexperten leverer alle typer klistremerker og etiketter med høykvalitets trykk i alle former og leveringsformater. Foam stickers alfabet, selvklebende bokstaver og tall av gummi, ca. Et pedagogisk veggmaleri som illustrerer hvert bokstav i alfabetet med et dyr av samme opprinnelige.


Du kan nå forbedre dine barns læring ved å dekorere sin egen plass med denne flotte designen! Beskrivelse Alternativer Support.

Syrefritt mønsterpapir fra Kort og Godt. Vi benytter cookies på vår hjemmeside, slik at. Plakater med bokstaver og tall Morsomme læringsplakater med tall og bokstaver for barn Her finner du gode læringsplakater for barna. Lær dem å telle til ti eller.


Skriv ønsket tekst i tekstboksen under (kun bokstaver - ikke tall). Tell over antall bokstaver og velg riktig antall bokstaver fra nedtrekkmenyen ANTALL BOKSTAVER. I feltet ANTALL skal det kun stå et 1-tall.


Flotte stickers i plastmateriale, skinnende folier eller stoff. VARIO talletiketter 13xmm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg