tirsdag 3. mai 2016

Iittala essence hvitvinsglass

Iittala Kopper - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Norges største utvalg av design for ditt hjem.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Glassene er designet av Alfredo Häberli, som ville lage en stilren og funksjonell vinglasserie, med så få glass som mulig til bruk for alle typer vin.

Resultatet ble Essence , hvor alle glassene har lik størrelse på fot og stett. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Hvitvinsglasset har et volum på cl.


Believing that simple forms enhance the enjoyment of wine, Essence glassware is modern and minimal with a thin lip for sipping which is rare in lead-free glass. Vanlig pris: kr 5900. Special Price kr 5015.


Du bestemmer tekst og skrifttype.

Det elegante glasset har en stilren utforming som framhever smaken av hvitvinene dine. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Vi har hvitvinsglass fra Rosendahl, Riedel, Kosta Boda og flere kjente merkevarer.


Se vårt utvalg på Tilbords. Free Shipping on Orders Over $49! Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Opptjen i form av bonuspoeng på alle.


Serien Essence inneholder klassisk design glass for alle viner og drikker designet av Alfredo Häberli. Det tynne glasset i klokken og stramme formen på stetten gjør at hvitvinsglasset passer inn på ethvert dekket bor enten du dekker til fest på 17. For å få kjøpe denne varen til klubbpris må en være klubbmedlem. Søk etter iittala hvitvinsglass på Kelkoo. Sammenlign tilbud på iittala hvitvinsglass fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Timeless design since. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask levering.


Alle glass har samme form og størrelse på foten og stetten, det er bare glassklokken som varierer i størrelse. Essence er blant de mest anerkjente glassene i verden, og vant iF Award og Les Découvertes Award.

Kombiner gjerne flere glass fra samme serie sammen med en karaffel på det dekkede bordet for å få en enhetlig borddekking. Vi hjelper deg å velge ølglass, vinglass, champagneglass, rødvinsglass, hvitvinsglass , whiskyglass - blant varer. Les tester og omtaler før du kjøper.


Glassene har et langt og smalt stett med en tynn, lett og velbalansert fot. I likhet med de andre glassene i serien er disse også laget av blyfritt glass og tåler oppvaskmaskin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg