onsdag 25. mai 2016

Historiske tapeter

Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.


Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett.

Tapetene har både mønster og uttrykk som vil gi rommet historisk stil og atmosfære. Spesialforretning for tapet og tekstil. Norges største nettbutikk.


Som eneste i landet kan vi tilby historiske tapeter trykket for hånd. Alt lages på bestilling så du får akkurat det du er på jakt etter. Enten det er en tro kopi. Tapetene er et resultat av et samarbeid mellom Riksantivaren og bygningsvernspesialist Else Sprossa Rønnevig. Selve motivene er hentet fra tapet som er funnet skjult rundt i gamle Norske hjem og historiske bygg.


Norsk Arv tapet som du ikke finner her?

Foto: Else Sprossa Rønnevig viser historiske norske tapeter. Referanser og Galleri. Få tilsendt siste nytt på E-post: Her kan du komme på en E-post liste og jeg kan sende deg. Historiske tapeter kan ofte etter mange tapetseringer og fornyinger gjennom generasjoner gå tapt. Originale tapeter på sin opprinnelige plass i eldre hus er et sjeldent funn.


Så hva gjør man når en ønsker å gjenskape interiørets fordums prakt? Med et laftet hus på 2kvm fordelt over etasjer så kan det bli mange, mørke tømmervegger. Har du rester av et gammelt tapet inne i veggen og ønsker å sette interiøret tilbake slik det var den gang, kan tapeter trykkes opp på ny. Dette er et eksklusivt håndtrykket produkt.


Du kan også finne kopier av tapeter fra samme periode som prøven din. Mange av de store tapetprodusentene trykker fortsatt historiske. Her er også design i border. Dørvridere og drahåndtak.


Låser, ringeklokker og tilbehør til. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene våre produseres i Europa.


De fleste tapetene i våre butikker er non-woven- tapeter som er enkle å sette opp. Dessuten har vi tapetlim og de verktøyene du trenger for å lykkes med tapetseringen!

Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Noen kaller det designfliser eller mønsterfliser, andre antikke fliser, s ementfliser eller marokkanske fliser. Kanskje betongfliser eller dekorative fliser som f. Her finner du tapet med mønstre, farger eller hva med de helt enkle? Ta også en titt på tapeter i kun svart-hvitt, flotte som en fondvegg i ethvert rom.


Barnerommet kan også få sin egen tapet, med morsomme detaljer og farger. Den historiske tapetkolleksjonen Anno består av originalmønstre med en kulturhistorisk arv som vi har valgt å forvalte og holde levende. De historiske tapetene kommer blant annet fra slott og herregårder, og de har alle en ekte historie å fortelle.


Se alle tapetene her! Her finnes tapeter inspirert av alt fra rokokko til art nouveau – som kan skape både rolig og livlig stemning, alt etter hvilke farger, møbler og tilbehør du velger å kombinere med. Det er derfor mange muligheter for å skape et personlig uttrykk med denne kolleksjonen.


Man viser at man tør hvis man bruker tapeter fra denne kolleksjonen. En kolleksjon med historiske tapeter , håndplukket og oppdatert for å føles like aktuelle nå som da. Jeg har sååå mange tapeter å velge mellom at det skal utfylle enhver smak.


Tapeter du har lyst til å komme hjem til. Sandberg er en svensk tapetfabrikk som lager både tradisjonelle, moderne, klassiske og historiske tapeter. Jeg har mange ulike merker og i alle prisklasser, men Sandberg utmerker seg med sin unike kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg