onsdag 4. mai 2016

Hvitvinsglass

Se hele utvalget her! Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute.


Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.


Om du leter etter hvitvinsglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Sørg for at hvitvinen du serverer smaker optimalt med riktige hvitvinsglass. Leverandører som Rosendahl og Schott Zwiesel gir vinsmaken det lille ekstra.


Hvitvinsglass

Vi har hvitvinsglass fra Rosendahl, Riedel, Kosta Boda og flere kjente merkevarer. Se vårt utvalg på Tilbords. Legg til favorittmerke. Ikke medlem 59- 35-Utsolgt i nettbutikk. Grand Cru hvitvinsglass fra Rosendahl sitt enkle design gjør glasset anvendelig sammen med mange forskjellige serviser.


Tulipanform er velegnet til mange typer vin, da det gir vinen plass til å utvikle seg. Hvitvinsglass eller rhinskvinsglass, glass til å drikke hvitvin av. I dag er hvitvinsglass gjerne laget av klart glass, men tidligere var ofte klokken eller hele glasset laget av farget, helst grønt eller brunt glass for at skjule urenheter. Rødvinsglass og hvitvinsglass. Samle familie og venner til en hyggelig middag med god mat og vin i lekre vinglass.


Hvitvinsglass

Vinglassene våre har forskjellige stiler og fasonger, og er rimelige vinglass. Men det betyr ikke at kvaliteten til vinglassene ikke er god! Vi har store, runde vinglass til rødvin og som også med fordel kan brukes til rike.


Finn tilbud på 4produkter fra Riedel, Kosta Boda, Holmegaard og mye mer. Jubileumet blir ikke bedre enn med graverte hvitvinsglass ! Kjøp på nett og få rask levering. Er moren din en ekte vinkjenner? Uansett er det på tide at dere begynner å drikke vin med stil.


Dette hvitvinsglasset med gravering kan designes akkurat slik du vil med navn eller tekst, slik at du får et vinglass som er helt unikt. Tidløs, kraftig og raffinert er ordene som best beskriver Palace glasserien fra Luigi Bormioli. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi gjør vårt beste for å kun sende deg inspirasjon og tilbud som vi tror vil interessere deg. Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon.


Vask produktet før første gangs bruk. Krystallglassene i Dugg-serien er blyfrie og består av rødvins-, hvitvins, musserende-, øl- og vannglass. Hvert glass er pakket i eksklusiv eske og egner seg godt som gave.


Flere vinglass er spesielt utviklet for spesifikke vintyper som Chablis, Sauvignon Blanc og Riesling. Blant våre hvitvinsglass finner du flere klassiske modeller med avsmalet, nett kupe som lar hvitvinen utvikle seg uten at duften forsvinner for tidlig. Essence hvitvinsglass 4-stk 4-pakk kr 570. En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere.


Nobel hvitvinsglass I den prisbelønte serien Nobel av Gunnar Cyrén fins rødvinsglass, hvitvinsglass , champagneglass, en karaffel og en kanne. Karaffelen med kronen og kannen i grønt gjør borddekningen mer komplett. Glassene er håndlagde og håndmalte i flere forskjellige varianter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg