tirsdag 31. mai 2016

Historiske fliser kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser.


Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.

Perfekt til gulv og vegg på kjøkken , bad og gang. Så tenker du på miljøet, så er dette perfekte fliser for deg. De historiske flisene kan også være i andre mønstre, for eksempel skandinavisk, grafisk, art nouveau og art deco. Historiske fliser med mønster er allsidige og miljøvennlige.


Hos Flisekompaniet har vi et stort utvalg av mønstre og farger. HISTORISKE FLISER I MODERNE DRAKT. Også på restauranter og hoteller ser vi de historisk inspirerte flisene.


Gjerne i trappeoppganger og entreer. På denne måten får du adskilt kjøkkenet fra stuen eller spisestuen, og skaper et blikkfang i rommet.

Om du velger kjøkkenflis, er det også flere typer fliser du kan velge. Uansett hva du velger, tenk nøye gjennom hvilken flis du velger til. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Norges største lagerførte utvalg av fliser.


I vårt utvalg finner du alt fra billige fliser hvor du får mye for pengene, til eksklusive designfliser i høy kvalitet. Fliser til kjøkken blir et mer og mer populært valg mellom kjøkkenbenk og overskap. Derfor har vi et enormt utvalg av kjøkkenfliser i flere størrelser og farger, slik at du kan finne den flisen som passer ditt kjøkken best. Classic tiles er selvklebende gulvfliser som kan monteres rett over eksisterende fliser eller annet gulv på kjøkken , ba vaskerom og gang.


Flisene er selvklebende, enkle å montere og det er ikke behov for håndverker, fug eller ekstra lim. Med dette innovative produktet kan du fornye gulvet ditt på minutter – helt selv! Våre fliser passer til både klassisk kjøkken og moderne kjøkken. Kjøkkendetaljer avgjøres ofte ved valg av kjøkkenfliser som gjør en enorm forskjell på et godt resultat.


Kjøkkenfliser beskytter også veggen mot fukt og skader. Vi har stort utvalg av mosaikkfliser som gjør seg veldig på kjøkken og er den flisen som ofte blir. De ble utkonkurrert av linoleum på 20-tallet, men har nå gjort storstilt comeback i private hjem.


Stadig flere oppdager de vakre og unike flisene, og de legges nå i entreer, på kjøkken og i baderom. I dag er populariteten stor, og voksende.

Det finnes to varianter av historiske fliser : originale sementfliser, og fortolkninger i glaser, keramisk flis. Sementfliser lages ved en kombinasjon av håndarbeid og hydrauliske presser, men uten varme. Til kjøkkenet er det et veldig populært valg å velge flis over benkeplaten på kjøkken. Vi har et rikelig utvalg av fliser som er velegnet til ditt nye kjøkken.


I tillegg har vi, som nevnt over, alt du trenger for å ferdigstille kjøkkenet også. Flislim, fugemasse og vaskesett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg