mandag 2. mai 2016

Bohus salg seng

Bohus salg seng

Vi har et stort utvalg senger. Finn det nærmest deg her. Alltid lave priser og et stort utvalg! Senger til lave priser.


Med kjente leverandører som Jensen, Wonderland og Tempur, samt egne merker som Signature Collection Sleeping og Zen har vi madrasser og senger til alle behov. Kom til oss og gjør en trygg madrasshandel. En seng med oppbevaring er det optimale møblet i studenthybelen. Slik handler du smart under salget.


Uansett størrelse på seng eller soverom, du fortjener en god natts søvn. Klikk på hjertesymbolet ved et produkt for å legge det til i ønskelisten. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Vi tilbyr et bredt utvalg, som du kan se her.


Bohus salg seng

Bohus – Norges største! Hos oss har vi et stort utvalg senger og madrasser,. En stue er det perfekte rom for sosiale sammenkomster, å tilbringe tid med familien og avslapning. Ta en titt på vårt utvalg og finn møblene som matcher din personlighet og stil. Flotte designermøbler.


Velkommen til vår nettbutikk! Når du har fylt opp ønskelisten med varer kan du få listen tilsendt. Salget avsluttes lørdag 7. Selvstendige forhandlere. På bildet ser man en stripe uten maling, det.


Bohus salg seng

Du bruker store deler av ditt liv i senga , nå kan du få din drømmeseng her. En god seng kan på sikt forebygge helseplager som rygg- og. Drøm søtt i en stilig og deilig seng ! Valg av seng er viktig. Riktig seng kan både være et fint midtpunkt i et soverom, og er også veldig viktig for søvnkvaliteten. Men det er ikke like enkelt alltid å velge en seng.


Utover det, kan du til hver eneste regulerbar seng fra Bedre Nætter velge en splitt-overmadrass. En splitt-overmadrass skiller seg fra de andre med sine snitt i både hode og fotenden, samtidig med at den er samlet på midten. Det gjør en splitt-overmadrass ekstra vellegnet til en regulerbar seng , hvor hver side kan justeres individuelt. En rammeseng er en enkel, robust og plasseffektiv seng.


Flere av våre rammesenger har gode langringsløsninger for maksimal utnyttelse av plassen. Det geniale med en rammeseng er at benene monteres direkte i bunnen, enkel og praktisk seng på 1-2-3. Den skal ikke være for myk, ei heller for fast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg