onsdag 18. mai 2016

Living seng

Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Nordisk design og kvalitet. Skapsenger og andre smarte løsninger for å utnytte verdifull plass.


Løsningen for deg som ønsker å utnytte plassen til noe annet når sengen ikke er i bruk. Med CUBED har du alltid gjestesengen lett tilgjengelig.

Eller du kan utnytte plassen på barnerommet optimalt. Vår visjon er å tilby et variert og spennende varesortiment, som holder høy kvalitet til gode priser. Hos innovation living får man en kvalitets sovesofa med tøff design til en god pris!


Moderne design, dansk håndværk, kvalitetsmaterialer og ikke mindst skøn komfort finder du i Livingbeds kollektioner – Extreme – Supreme – Unique. Drøm søtt i en stilig og deilig seng ! Valg av seng er viktig. Riktig seng kan både være et fint midtpunkt i et soverom, og er også veldig viktig for søvnkvaliteten.


Men det er ikke like enkelt alltid å velge en seng.

Ved compact living er en smart idé å innrede med en seng i stuen som kan fungere som en dagseng - en sofa på dagen som er smidig å re opp på kvelden. Det er like dekorativt å stille en seng direkte på golvet, som å ha lave eller høye ben montert. For oss er kvaliteten like viktig som å tilby noen av markedets beste priser. Med Norges fineste utvalg af møbler går du ikke forgæves, når du besøker Unoliving.


Møbler til goe priser, god kundeservice og rask levering, like til døren. Nå kan du sovne lett, og sove tungt med ny seng fra IKEA. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


Senger til lave priser. Her legger du informasjon om hva slags seng og madrass du har behov for, og vi gir deg et forslag ut ifra hva vi syns passer deg best. Les mer om våre kvalitetsmadrasser på IKEA. Med et bredt utvalg av plassbesparende møbler, setter vi funksjonalitet, komfort og service høyt.


Vi tilbyr løsninger som utvider boarealet. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. En gratis tjeneste fra finn.

Nettleseren din er utdatert! Vi har fristende varehus og god service. Du burde oppdatere din nettleser for å oppleve både denne og flere andre nettsteder best mulig. Fresh Living er møbler! Vi er opptatt av god design og kvalitet i våre møbler.


Vi kjøper direkte fra fabrikk og kan derfor tilby meget gunstige priser og tett. Få optimal støtte og komfort med en regulerbar seng. Regulerbar senger består av en ramme med en madrass og en overmadrass som gir deg mulighet til å finne den optimale sitte-, hvile- og soveposisjonen. En justerbar seng er smart hvis du liker å ligge i sengen og lese eller se på TV.


Kjempeutvalg av flotte sengerammer til soverommet. Få praktisk oppbevaring og stilfullt design på soverommet med den riktige sengerammen. En god natts søvn er avgjørende for om du våkner uthvilt om morgenen. Hvis kroppen ikke får riktig støtte, er det større risiko for urolig søvn. Riktig valg av seng er med andre ord grunnlaget for god søvn.


Derfor kommer våre kontinentalmadrasser i tre ulike fastheter: medium, fast og ekstra fast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg