tirsdag 24. mai 2016

Gamle engelske tapeter

Gamle engelske tapeter

Kjøp vår moderne samling av lerretskunst og fototapeter. Skap dit eget Lerretsbilde online. Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos.


Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Bildene over: Norsk Arv serien er en serie eksklusive tapeter trykket på gamle maskiner.


En omfattende prosess som gir tapetene en unik dybde og et flott autentisk historisk uttrykk. Dette tapetet er funnet i et hus ved Svinør i Vest-Agder. Det var populært til ca.


Linoljeforsterket limtrykk. Trykket med gamle metoder! Flere og flere ser verdien av å vare på gamle hus, interiøret trenger ikke å se identisk ut med det som har vært mener jeg, men det er en smakssak.


Mange ønsker at interiøret skal males med gamle linoljefarger og ønsker å få laget tapeter som er helt like de som har vært. Sanderson tapet , møbelstoff og gardiner. Gamle vegger av treverk, mur, tømmer og metal sammen med kofferter og skuffer er utgangspunktet for dette mesterverket fra Andrew Martin.


Gamle engelske tapeter

Navigator - Tapet En helt fantastisk samling tapeter som designeren har lagt mye omtanke i. Spesialforretning for tapet og tekstil. Norges største nettbutikk. Tradition fra Sandberg tapet er kulturhistorisk fortelling om svensk tapetkunst. Vare sig du är ute efter klassiska tapeter till vardagsrummet i sekelskifteslägenheten eller en romantisk tapet till sommarstugan på landet, har vi något för dig. Vintage tapet - vi kalder dem også historiske tapeter , fordi mange af dem er fundet i arkiverne og kan tilbageføres til en bestemt tidsperiode.


Se for deg et søtt mylder av små, pene blomster i pastell. Store engelske roser i sterke farger. Nostalgiske motiver à la gamle skoleplansjer eller mønstre som kunne ha vært hentet fra bestemors finporselen.


Gamle engelske tapeter

Romantikken blomstrer på vårens tapeter ! Bevaring av gamle historiske interiør, men også tidløs modernisering med gamle element er ett av hennes varemerker. Og når en av kundene fortalte henne om en tapetrull hun hadde funnet i flislaget på loftet måtte bare interiørarkitekten be om å få se på en bit. Her slynger mønsteret seg med tre blåfarger og to. En lett og luftig - tapet med klare forbilder fra den engelske designeren William Morris´ arbeider. Du kan også finne kopier av tapeter fra samme periode som prøven din.


Mange av de store tapetprodusentene trykker fortsatt historiske mønstre. Opptrykk av gamle mønstre. Har du funnet rester etter gammel tapet i veggen kan denne brukes til å trykke et nytt tapet. En tapetmaker kan etter en prøve rekonstruere det originale tapetet.


Her er også design i border. Et lite interiørtips når det gjelder tapet : Skap et stilrent uttrykk ved å matche tapetet med våre vakre og eksklusive stoffer. Alle tapeter fra Laura Ashley er fuktbestandige og vaskbare. Rommet hvor tapetet skal brukes, bør imidlertid være godt ventilert.


Molo as - Produkter - tapet - tapeter - tapetbord - historiske tapeter - Norsk Arv. Kjøkken, hjem og gave. De vakre tekstilene er kjent for sine klassiske blomster, ofte i en blanding av lin og bomull av høy kvalitet m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg