onsdag 25. mai 2016

Krykkeholder

Krykkeholder Krykkeholder Trekant for vegg - buet for skranke og bord. Egner seg for krykke og spaserstokk. Kan plasseres hvor som helst i huset med enkelt skrufeste. To skruer følger med.


Den er utført i solid mykplast.

SnapOn er en stokk- og krykkeholder med magnetfeste. Slutt på stokker og krykker som faller. Stort utvalg også av andre typer praktiske stokk- og krykkeholdere. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside. Hvis du fortsetter, godtar du retningslinjene våre.


Ingrid er en enkel krykke- og stokkholder som kan festes på både stokker og krykker. Fordelen med å ha krykke- og stokkholdere på stokken eller krykken er at du. Grå trekant krykkeholder til vegg.

The document has moved here. Har ett unikt festesystem som gjør livet livet enklere for de med nedsatt kraft i armer, handikap mm. Gemino har store, myke hjul som tar deg enkelt og komfortabelt over alle underlag og er det perfekte valget ved behov for en rullator til bruk utendørs. En krykkeholder som gjør at krykkene kan lenes mot veggen uten å falle ned.


Hjelper deg med å bære begge krykkene med én hånd. Kompletter din GEMINO rullator med praktiske tilbehør! Vårt imponerende utvalg av tilbehør inneholder krykkeholder , ryggstøtte, veske for oksygenflaske, slepebrems, lys, erveringsbrett og mer.


På en egen side kan du utforske våre praktiske rullatorvesker. GEMINO tilbehør: 1 tilpasset for å gjøre hverdagen enklere! Man trenger to stk til hver krykke. Dette er en smart krykkeholder som monteres på veggen. Monters på vegg, disk eller lignende.


Settet inneholder veggskinne og krykkeholder. Skruer til montering følger med. HML Hjelpemiddel-leverandøren AS.


Vi representerer enkelte spesielle produsenter i Europa, i tillegg til at vi produserer flere av hjelpemidlene selv. Tilbyr høy faglig kompetanse innen valg av hjelpemidler.

Perfekt mestring - når du vil litt lengre. X8Corpus er bygd for de som trenger perfekt mestring, god ytelse og høy komfort. Kanskje du bor et stykke fra. Våre butikker er kjent for å ha Norges beste tilbud og mangfold av varer.


Se mer info nederst på denne siden eller kontakt oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg