torsdag 5. mai 2016

Holmegaard juleglass

Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Du får ett fint juleglass med et motiv i grønne og røde farger, som holder på sin enkelhet samtidig som at det følger med en historie til hvert motiv. Det kommer årlig en ny kolleksjon med glass, blant annet vannglass, drammeglass, hotdrinkglass, skåler og julepynt.


Holmegaard Holmegaard – Moderne design fra Danmark.

Sammen med adventskransen og kalenderlyset er julehyggen udendørs én af decembers faste traditioner. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig. Jette Frölich, som er kjent for sine flotte papirklipp. Finn laveste nettpris her. Du får to fine juleglass med et motiv i grønne og røde farger, som holder på sin enkelhet samtidig som at det følger med en historie til hvert motiv.


Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Her gikk to gutter en tur i skogen, og deres røde luer og gensere ble fokuspunktet i dette motivet. Intervisjon AS driver glassoginterior.

Denne kategorien heter lagersalg, av den grunn vil du finne produkter fra begge nettbutikkene i denne kategorien. Juleflaskerne og dramglassene er nogle af de mest kendte samlerartikler, som også appellerer til mange udlændinge både i Europa, USA og Australien. De er ideelle til en hyggestund med noe godt i glasset, gjerne foran peisen eller TV-en med noe spennende rullende over skjermen. Nydelig motiv for vinter og jul, jente som går på skøyter, og blomster. Hvitt, gull, mosegrønt.


Etiketten sitter på, glass i flott stand. Jul betyr gløgg og epleskiver! Disse glassene er perfekt til varm drikke! Kan sendes for kjøpers regning. På salg i 1dager : Høyde cm.


Se flere gjenstander fra denne selgeren HOLMEGAARD FLASKE MED. To store glass (ikke drammeglass)- begge i meget bra stand. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn. Glassene bør ha dekoren inntakt i rimelig god stand. Send gjerne med tilbudet et par bilder av glassene.


Vg ta bildene av glassene, da plassert litt ulikt på forsiden av en fersk dagsavis. Dekor i gull, grønt og rødt.

Les tester og omtaler før du kjøper. Her vises alle våre julevarer. Du kan sortere på merke eller produkttype i menyen under, i tillegg til at du kan sortere på prisgruppe. Vi tilbyr kvalitetsvarer for enhver anledning. Kjøkkenutstyr, gaver, interiør, bestikk, serviser, vinglass, barustyr m. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss.


Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg