tirsdag 24. mai 2016

Sprøytepistol til maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!

ALLPaint-teknologi: Enkelt å sprøyte alle typer maling uten tynning. Praktisk SDS-system for rask etterfylling av maling og enkel rengjøring. ConstantFeed-malingsbeholder for konstant malingstilførsel selv ved arbeid over hodehøyde eller i nærheten av gulvet.


Som de fleste har erfart blir det tungt å male med pensel når det er snakk om store flater. Særlig når det er panel og du må bytte pensel for å male. En ordentlig sprøytepistol er gull verdt hvis du skal male profilert panel, gjerder, stakitt eller andre ting med krinkelkroker, der det er tidskrevende og vanskelig å bruke pensel.


Den kan også brukes til store, glatte veggflater, hvis du velger riktig modell. Det følger med tre ulike dyser som slipper gjennom ulike mengder maling.

Selve beholderen tar en liter maling og det er bra den er stor, for det går ikke lang tid mellom hver gang den må etterfylles. Dette er ikke trinnløst. Les tester og omtaler før du kjøper.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Vi har sprøytepistoler i mange forskjellige prisklasser og merker, blant annet. Farget lakk eller andre typer maling med ekstra findelt, lav pigmentering. Brukes når strukturen til underlaget skal være synlig.


Lasur brukes også for å beskytte tre mot værpåvirkning og UV-stråling, og til dels også mot sopp og insekter. Treoverflater kan få en enhetlig farge ved bruk av lasur. Prisgunstig sprøytepistol for både proff og amatør. Sikrer jevn påføring av lakk, maling og grunning.


Innebygd regulator for sprøyte-bilde, mengde og lufttrykk. Både dyse og nål i rustfritt stål. Her får du en meget god sprøytepistol til en fin pris. Kan leveres med adapter for 3M pps.


Eloksert aluminium finsih.

Det kraftigste og mest allsidige sprøytesystemet i sin klasse. For deg som liker å fylle verktøykassen og fikse ting selv! Det praktiske SDS-systemet gir rask etterfylling av maling og enkel rengjøring.


Er du lei av malingskosten og skulle ønske stakittgjerde kunne males litt kjappere? Sprøytepistol fra Easymaxx. Da er denne sprøytepistolen noe for deg. Meget enkel og klar til bruk. Foruten maling kan denne sprøytepistolen benyttes til lakk, trebeskyttelse m. Veldig praktisk, for å gjøre maling raskere, enklere og jevnere.


Denne er brukt kun 1-ganger til å male reoler, og ser pen og tilnærmet ny ut. Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise inne. Vi brukte vanlig veggmaling som har en ganske tykk konsistens. Beholderen fylles med maling og lokket med dyse og håndtak klikkes fast med bajonettfatningen.


Så er det klart til bruk. Jeg håper dette ga deg en oppklaring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg