mandag 23. mai 2016

Lage kjøleskapsmagneter

Lage kjøleskapsmagneter

Supersterke, ekslusive magneter. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Gode Priser og Lynrask Levering! Sørg for at budskapet ditt er akkurat der kundene ser det.


Lage kjøleskapsmagneter

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Magneter med dine egne bilder er den perfekte måten å få en personlig touch på kjøleskapet eller på oppslagstavlen. Kjøleskapsmagneter med ditt eget foto - praktisk og fint!


Heng opp bilder, huskelapper, barnas tegninger eller hva du vil, magnetene med dine bilder lyser opp uansett. Velg mellom runde, firkantete eller hjerteformede magneter. En klassisk pyntegjenstand til ethvert kjøkken er kjøleskapsmagneten. Her finner du et enormt utvalg av morsomme og koselige kjøleskapsmagneter som, i motsetning til mange av dem du kan kjøpe i supermarkeder eller som suvenirs, faktisk fungerer. Det er enkelt å lage og bestille unike kjøleskapsmagneter.


Lage kjøleskapsmagneter

Først bestemmer du deg for om du ønsker fire store eller åtte mellomstore magnetbilder. Deretter utvelger og laster du opp de bilder du gjerne vil ha på dine magneter. Hvis du også ønsker en tekst på dine kjøleskapsmagneter , skriver du ganske enkelt den ønskede tekst.


Med magneter kan du enkelt henge opp bilder, pynt og huskelapper. Våre sterkeste neodymmagneter kan holde hobbyutstyr og lignende som veier flere kilo. Hvis du for eksempel vil lage dine egne kjøleskapsmagneter , kan du gå for et sett som inneholder mindre magneter i ulike størrelser. Du er designeren og kan lage din egen kule kjøleskapsmagnet.


Lage kjøleskapsmagneter

EndeligLørdag er et gratis tilbud til barn, unge og familier som ønsker en hyggelig aktivitet på lørdag formiddag (unntatt lørdager med familieforestilling). Da kan du for eksempel skrive ut bilder av barna eller andre i familien, og henge dem opp på kjøleskapet. Du kan også lage magnetiske bursdagskort, og de som mottar invitasjonen kan henge dem opp på kjøleskapet. Slike kjøleskapsmagneter er alltid populære. Andre magneter som kan brukes til bilder er magnetiske bilderammer.


Q-Meieriene og Forskerfabrikken har samarbeidet om å lage en lære-melkekartong. På melkekartongene kan du gjøre en rekke forsøk og eksperimenter. I denne filmen kan du lære å lage gøyale kjøleskapsmagneter av melk.


Helt fra ditt barn er år kan det lage sine egne enhjørningsmagneter eller -merker. Det er spennende og lærerikt for ditt barn å delta i hele den kreative prosessen. Først med å blande vann og gipspulver, fylle det i formene og vente på at de tørker.


Mange koser seg med å ha juleverksted i adventen. Det er så mye fint barna kan lage , både som pynt hjemme og som flotte hjemmelagede julegaver. Det å gjøre koselige ting sammen som familie limer oss sammen, og legger fint til rette for gode relasjoner.


I julestria er det ofte hektisk og mye som skjer. Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Elektronikk, komponenter, droner, arduino, raspberry pi, batterier, verktøy. Magnetbildene er praktiske, små hjelpere i hverdagen. De kan henge fast notater og postkort, og er i tillegg dekor på kjøleskapet eller magnettavlen.


Lag kjøleskapsmagneter med bilde og andre fotogaver med fotoprogrammet vårt Lag søte og artige kjøleskapsmagneter direkte på hjemmesiden vår, eller last ned vårt gratis fotoprogram. Magneten er enkel og grei å lage på hjemmesiden, men du får flere designmuligheter med fotoprogrammet. Så ønsker du å få brukt Instagram-bildene dine til noe mer enn bare kjapp deling på dine favoritt-nettsamfunn, finnes det en kul tjeneste kalt StickyGram som lar deg lage kjøleskapsmagneter av dem.


Rett i postkassa Å bestille StickyGram-magnetene er en enkel sak. Fotogaver er ikke bare nyttige, de er hyggelige også. Hos oss kan du trykke dine egne bilder på alle produkter du ser under. Et større utvalg fotogaver.


Tøffe kjøleskapsmagneter som ungene kan lage selv! Av UnePune äntligen hemma! Nå har vi endel kjøleskapsmagneter , så jeg kommer nok ikke til å kjøpe inn mer utstyr til slike.


Men jeg kunne tenkt meg å lage hårspenner på denne måten. Noen som vet hvor jeg får kjøpt utstyr til slike hårspenner? Du la ikke igjen e-postadresse, men jeg har fortsatt slike scrabble-brikker så jeg kan lage kjøleskapsmagneter til deg. Riktignok ikke hele dagen, men lenge nok til at vi konstaterte at det måtte bli inneaktiviteter i dag.


Da sola etter hvert viste seg ute, var to av oss godt i gang med å lage kjøleskapsmagneter av fimoleire og lot oss ikke forstyrre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg