fredag 20. mai 2016

Jernia glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her!


Jernia glass

Gjør serviset komplett med de populære glassene fra Rosendahl, Schott Zwiesel eller Luigi Borimoli. Drikkeglassene dine er nok de som blir absolutt mest brukt. Unner du deg selv litt ekstra lekre vannglass kan selv frokosten bli en fest.


Skål i champagne med lekre champagneglass. Ethvert festbord har godt av litt ekstra eleganse. Lyngby Glass Vinsett med deler inneholder en karaffel og tre forskjellige glasstyper i helt gjennomsiktig miljøkrystall, slik at du kan dekke et vakkert og elegant middagsbord. Våre erfarne ansatte er her for å hjelpe deg.


Jernia glass

Effektivt spesiallim som limer glass mot glass og glass mot metall på få sekunder. Tåler varmt vann og oppvaskmaskin. Gir en usynlig limfuge.


Tuben har en unik kork som hindrer at limet tørker i tuten. Er det noe vi kan så er det kjøkkenutstyr. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Hos Tilbords finner du glass til enhver anledning. Du finner vinglass, drinkglass og hverdagsglass for enhver smak.


Jernia glass

Finn de beste prisene på nettet. Vedstabler i stål og glass. Beslag Maling Saks Hammer Høyang Lys Arbeidstøy Jernvare Kjele Drygolin Grassklipper Tape Låser Tapetkniv Jotun Glass.


Da er det fint å ha mye ved i stua og slippe den iskalde turen ut for å hente mer. Så, i dagens luke gir vi bort en lekker vedstabler fra Invite som er laget av stål og glass med sorte striper på sidene. Jernia - beslag, maling, saks, hammer.


Jernia glass

Glass og stentøy, kjøkkenredskaper og stearinlys, nesehårsklipper og hårføner, røykvarsler og pedalbøtte - vi favner det meste. Vi filer nøkler, sliper kniver, bygger låsesylindere og leier ut tepperenser. Butikken kan skilte med et stort vareutvalg innen mange varegrupper. Her er det massevis å velge mellom både for han og henne. Du kan ofte returnere varene (selv på salg!), og du får produktene i posten etter få dager.


Leveringen kan likevel være noe senere i forbindelse med Black Friday enn andre dager i året. Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med. Vi hos glassoginterior.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg