tirsdag 17. mai 2016

Male soverom inspirasjon

Reserver ditt Hotell i Male online. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vi får lyst til å male alle vegger i en dyp fargenyanse når vi ser dette soverommet. Knaggen Shaker list får du kjøpt på Artilleriet og Sinnerlig-taklampe er fra Ikea.


Få inspirasjon sendt direkte til innboksen din hver uke, og meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Et mørk og koselig soverom malt med fargen Intense Dijon i malingen Ambiance Xtramatt. For de aller fleste av oss er det viktig at soverommet utstråler ro og gir en god følelse av velvære.


Det er tross alt her, etter en lang dag, vi har muligheten til å stenge ute støy og få ro i våre sinn. Når alle materialer spiller på lag høyner det luksusfølelsen i rommet, og hva føles vel bedre enn å spe på med litt ekstra på soverommet ? Et sengetøy med høy kvalitet og klassisk mønster, som Andreas Engesviks by hand for Georg Jensen Damask, setter selve prikken over i-en på soverommet ! Hvor lang tid tar det å male ett soverom ?

Og hvilket utstyr trenger du! Her kan du se hvordan male vegg og hvordan male tak. Utstyret du trenger for å male soverom er forlengerskaft, rullesett, maskeringstape og pensler til hjørner og lister. Det er ingen nyhet at farger påvirker oss, og når en skal male soverom velger mange litt kjøligere, roligere og mørkere farger enn det de har ellers i hjemmet.


Lysforhold og underlag kan ha mye å si for hvordan fargen oppleves, derfor kan det ofte være lurt å male et strøk med en fargeprøve før du handler inn til hele rommet. Designet er gjort av Karina L. Hjemmet skal være et godt sted vi kan roe helt ned og slappe av. Ikke minst gjelder dette for soverommet ! Fargene på veggene hjemme påvirker både trivsel og humør. Hvis du skal male soverommet er det flere farger du bør vurdere, og også farger du helst bør unngå.


Fargevalget kan ha betydning for hvor god nattesøvnen din blir. Inspirasjon til soverommet. Vi vil gjøre som Camilla Engelstadog male en eller flere av veggene på soverommet svart!


Dramatisk, men veldig kult! Oppussing av soverom - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.

Les Mer Jeg aksepterer! H vis soverommet ditt har fint treverk og andre detaljer du vil understreke, male dem hvite eller i en annen farge som står i kontrast til veggene. På den annen side, hvis du har enkle foringer og tette garderobedører, kan du tone dem ned ved å male dem i samme farge som veggene. Den duse og vakkert dempede fargen Lenas Dusty Green er fantastisk å male med for å skape et personlig og varmt soverom. Vil du ha inspirasjon til soverom Studer noen soverom fra andre epoker for å finne originale ideer - det er trygt å si at interiør er et stadig skiftende industri, akkurat som mote hvert år bringer med seg nye farger, trender og strukturer.


Om man har et lite soverom kan man like gjerne akseptere at det er lite og gjøre det koselig, ikke male alt hvitt og håpe at det vil virke kjempestort, for det er ikke tilfelle. Kalkmaling har en fin effekt og gir dybde til et rom, den kan gi litt ”sky-effekt” noe som passer til et soverom om man ønsker seg en himmel, foreslår Klungsøyr. I spesialprogrammet til serien som går på TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male soverom ! Ved å være bevisst og velge gode farger som passer til de enkelte rommene, kan du skape akkurat den stemningen du ønsker i ditt hjem. Supplerer du med naturmaterialer understreker du roen enda mer.


Blir det for romantisk og rolig, og du ønsker et lite brud tilfører du et varmt rødt element. Her får du tips til hvordan du innreder det med mørke farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg