tirsdag 17. mai 2016

Olje benkeplate hvit

Hvilken plate passer ditt kjøkken? Kjøp spesialtilpasset eller standardlengde. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Oljebeisen helles på og jobbes godt ned i treet. Etter minutterfjernes all overskytende beis. Husk å lufte godt ut mens du jobber, for beisen inneholder terpentin. Etter timer kan du olje benken i to omganger med hvit olje beregnet for benkeplater.


Jevnlig innsmøring Når benkeplaten er renset og tørket, må den settes inn med nye lag olje. Til behandling av kjøkkenbenk anbefaler vi i stedet å olje med en god olje. Olje trekker inn i treverket og beskytter treverket i dybden. Vær klar over at mange rimelige oljer hovedsakelig er basert på linolje, som vil fordampe raskt. En god olje beskytter treverket mot flekker og søl, trekker ned i treverket og forblir der (herder).


Morten Foss, daglig leder i Foss Plater, som leverer benkeplater til kjøkkenet, anbefaler å olje benkeplaten regelmessig. Da tåler den vannsøl, du forhindrer misfarging av treet, og platen blir ikke så tørr at den sprekker opp, sier han. Hvor ofte du må olje avhenger av type olje , type treverk og hvordan du bruker.


Det steinlignende komposittmaterialet, som består av mineraler, akryl og farge-pigmenter, er både vakkert og slitesterkt. Hvit med hvit kjerne, 001H. Derfor velges en hvit olje for vedlikehold.


Syv timer senere finner oljesjefen frem en hvitpigmentert olje. Den skal masseres inn i treplaten. Siden benken tidligere er behandlet med et hvitpigmentert produkt, velger vi en hvit olje. Oljen gjør ikke bare benken penere, men også sterkere - så da er det ingen grunn til ikke å behandle benkeplaten et par ganger i året. Vann, kjøttsaft, deig, melk, grønnsaker - det er ikke småtteri en kjøkkenbenk er i kontakt med daglig.


Begge alternativer er miljøvennlige, olje på boks eller tube, og spesielt laget til å ha matvarer på. Og det passer uansett treverk, opplyser Johansen. Oljene kan fås i natur, eller som hvit med hvite pigmenter i. Liberonoljen er som nevnt meget bra. Men jeg ville ikke satt min benkeplate inn med den fordi jeg synes den blir veldig gul på eik.


Olje benkeplate hvit

Jeg vil anbefale en hvit olje på lyse treslag. Den nye trestjernersoljen i hvit er veldig flott på eik, og er også en ganske bra olje. For noen uker siden skulle jeg olje benkeplatene våre som er av eik.


Helt siden jeg oljet de for et år siden har jeg ikke vært helt fornøyd med fargen på benkeplatene. Jeg synes de var blitt for gule etter at jeg behandlet de med toppolje for benkeplater. De skulle være hvitoljet eik akkurat som gulvet vårt er. Se utvalget vårt her og finn riktig lengde. Kan behandles med olje , lakk eller annen anbefalt behandling.


Olje benkeplate hvit

Granitt er en hard og sterk benkeplate og med et eksklusivt uttrykk. Med litt omsorg ser de nye ut i mange år. Den tykke benkeplata (cm) med rundet framkant passer perfekt i et kjøkken i tradisjonell stil.


Hardvoks- olje er basert på naturlig olje og voks. Les om vilkårene i garantiheftet. Den kombinerer alle de gode egenskapene fra både olje og lakk.


Olje benkeplate hvit

Hardvoks- olje trenger godt inn i treverket og impregnerer trefibrene i dybden, samtidig som den beskytter overflaten uten å danne synlig film. Forside Tapet, farge og maling Benkeplate treolje med hvit i, vil ha mørkere farge ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Hvite og lyse benkeplater fås i mange forskjellige materialer.


Uansett hvilket materiale du velger, vil en lys benkeplate nok kreve litt mer av deg med tanke på rengjøring og vedlikehol ganske enkelt fordi flekker, smuss og misfarging er mer synlig enn på benkeplater i mørkere farger. Se vårt store utvalg av benkeplater i ulike materialer og design. Alle benkeplatene kan tilpasses dine behov og ønskemål.


Dersom du vil unngå dette er det imidlertid olje som gjelder - og det relativt ofte. Har du ikke treolje, kan du også bare bruke en vanlig matolje du finner i kjøkkenskapet. Vi anbefaler dertil egnet olje som står beskrevet fra leverandøren i bruksanvisningen, men ja, i praksis kan en nøytral matolje brukes på standard oljede eikeskiver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg