torsdag 19. mai 2016

Vannfarger

Utfordrende leker til barn med intellegent lek og læring. Hos Lekeakademiet har vi leker til barn i alle aldre, samt barnslige sjeler. Sepia er en mørkebrun vannfarge som utvinnes av blekksprutblekk.


Både i kunsten og industrien blir vannfarger ofte betraktet som en motsetning til olje- og akrylbasert maling. Akvarell og vannfarge. Se typene fra Aqua Pigment og Cotmann.

Maling med vannfarger. Undervisningsprogram. Materialer og teknikker. Vannfarger perlemorfarger fra Djeco.


De leveres i form av en vandig pasta i tuber eller som tørre kaker som fuktes med vann ved bruk. Se akvarell og gouachemaleri. Tapetene holder høy kvalitet, og du får fri frakt og rask levering.


Clas gir års garanti.

Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Her får du: velg og print dine egne sider til en helt unik lærerplanlegger! Skoler som ønsker planleggere bes ta kontakt på mail!


Innbundet Lærerplanlegger, i A5-format, legges ut for forhåndssalg i april med levering i mai! Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider. En rekke kunstnere, blant andre Holbein den yngre, la toner av vannfarger over sine pennetegnede skisser. Dette utvalget av lerretsbilder tilbyr deg muligheten til å bringe skjønnheten og skjørheten til vannfarger inn i hjemmet ditt. Kunstnere er blitt fascinert og utfordret av akvarel lma Les mer ling i århundrer.


Den har en klarhet som er umulig å oppnå med noe annet medium. Maleskrin med herlige, kremaktige farger som dekker godt. Finnes i to varianter. DIY – Kreative kalender med vannfarger. Den alltid så kreative søsteren, Anna, har nettopp laget ferdig sin kalender for det nye året.


Legg til Kjøp og hent. Lag 3D-bilder med sommerfugler fra Djeco. Water Wow farm - magisk fargelegging med vann.

Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ. Fargestifter, vannfarger , kritt og fingermaling for barn er ufarlige.


Farge som ikke går bort med vann, kan slites bort av seg selv og er ikke farlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg